HEKLANJE

Napravite razliku s kreditnim karticama za povrat novca

TEMU APP 100 E KUPON

Dobivanje povrata gotovine korištenjem vaše kreditne kartice čini veliku razliku na svijetu, pogotovo koliko god su cijene danas visoke. Pružatelji povrata gotovine mogu vlasnicima kartica osigurati novčane nagrade/popuste i još mnogo toga dok koriste kreditnu karticu. Korisnici kartice kupuju pomoću kreditne kartice, au zamjenu će pružatelji kartica dodavati bodove po kupnji izvršenoj na kartici. Vlasnici kartica mogu iskoristiti kartice, budući da neke kartice olakšavaju prikupljanje gotovinskih rabata na temelju iznosa u dolarima. Prosjek industrije po rabatima je 1%; međutim, gotovinski rabati razlikuju se ovisno o kreditnoj kartici i pružatelju usluge.

Kako radi? Davatelji kartica za povrat gotovine naplatit će naknadu tvrtki u kojoj je kartica korištena. Davatelj kartice zatim vlasniku kartice daje dio te naknade u obliku gotovinskog rabata.



Važno je kupovati dok razmišljate o povratu novca ili nagradnim kreditnim karticama. Neki zajmodavci kreditnih kartica naplaćivat će više od prosječnih godišnjih postotaka (APR-ova), u nastojanju da nadoknade dio plaćenih naknada. Godišnje naknade mogu se kretati od 25 do 100 USD godišnje, a neki će zajmodavci naplatiti više.

Popusti i prijenosi stanja

Izdavatelji kartica također mogu ponuditi određenim vlasnicima kartica vrhunske postotke rabata pod uvjetom da se kartica često koristi. Drugi zajmodavci mogu ponuditi vrhunske rabate, dok kupuju u supermarketima, benzinskim postajama i odabranim trgovcima. Prijenosi stanja ili gotovinski predujmovi često su isključeni iz ugovora o rabatima, tj. nećete dobiti povrat gotovine po izvršenom gotovinskom predujmu ili prijenosu stanja.

Preko interneta u ponudi su razne kartice, među kojima su i kartice za povrat novca. Potencijalni vlasnici kartica trebali bi se prijaviti za odgovarajuće kartice s povratom gotovine, posebno vlasnici kartica koji neće imati mjesečni saldo.

Kamatne stope i rabati

Standardne platinaste kreditne kartice često imaju niži APR, a najčešće će biti niži od kreditnih kartica s povratom novca. Stoga, ako su kamatne stope visoke na karticama s povratom novca, to će biti protuteža primljenim rabatima. To znači da ćete vratiti zajmodavcima kreditne kartice, vraćajući rabate putem plaćanja kamata.

Kao što vidite, ako ne pripazite na plaćanje svog mjesečnog duga na kreditnim karticama s povratom gotovine prije razdoblja odgode, platit ćete više na karticama putem kamata i vjerojatnije ćete platiti više kamata nego primanja pogodnosti nagradnih bodova.



Chase Cash Plus Rewards kartica nudi 5% povrata gotovine za kupnju u drogerijama, benzinskim postajama ili trgovinama mješovitom robom. Kartice nude 1% povrata gotovine na sve druge kupnje obavljene karticom. Uvodne naknade iznose 0% do jedne godine na APR i prijenose stanja, kupnje i nema godišnje naknade. I zapamtite, obično morate imati vrlo dobru kreditnu sposobnost da biste dobili odobrenje za povrat gotovine kreditnim karticama.

Ti nisi moj otac

Tanya je u grupu došla s velikim problemom. Voljeni muž, zajedno dugi niz godina. Bez djece. I nema neke posebne