HEKLANJE

Cash Back Kreditne kartice: Kako igrati igru Cash Back

TEMU APP 100 E KUPON

Vidjeli ste ih reklamirane na vašoj televiziji. Vjerojatno ste dobili njihove molbe u svom poštanskom sandučiću. Vaš susjed ima jednu i upravo je dobio potpuno novu plinsku rešetku besplatno! Dakle, o čemu ja pričam? Povrat gotovine kreditnim karticama, naravno. Milijuni potrošača prelaze s običnih kreditnih kartica na kartice za povrat novca. Naučili su da se može igrati igra koja jamči da će oni biti pobjednici. Znate li kako igrati igru povrata novca? Ako niste, pročitajte nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći da započnete put do besplatnog novca.

Dakle, misliš da u životu nema besplatnih stvari, zar ne? Pa, u slučaju povrata gotovine kreditne kartice postoje. Samo trebate znati igrati igru.



Za početak, postoji nekoliko pravila koja morate zapamtiti. Ako pažljivo slijedite ova pravila, možete dobro zaraditi i doći do novca…ne samo nekoliko dolara, već stotine dolara godišnje…čak i više. Sve samo za korištenje vaše kreditne kartice za povrat novca!

Pravilo #1 – Morate biti uključeni da biste ga osvojili. Da, vaša kartica mora biti kartica za povrat novca kako biste skupljali bodove koji se mogu zamijeniti za novac. Mnoge kreditne kartice nude nagrade ili druge “usluge” kako bi vas natjerale da koristite svoju karticu, ali malo ih ih vraća novac. Možete odabrati jednu od brojnih ponuda kreditnih kartica za povrat gotovine koje se nude na mreži kako biste već danas počeli igrati igru.

Pravilo #2 – Kako biste povećali potencijalnu zaradu, morate naplatiti sve. Tako je, da biste dobili najviše bodova – koji se mogu zamijeniti za novac – morate steći naviku naplaćivanja svih svojih kupnji. Ne samo odjeća i ne samo kućanski predmeti. Napunite svoje gorivo, svoje namirnice, svoj posjet Burger Kingu, što god hoćete. Što je vaš naboj veći, brže skupljate bodove. Što više bodova sakupite, više novca se vraća u vaš džep.

Pravilo #3 – Mjesečno otplaćujte svoju gotovinu s kreditne kartice. U redu, postoji caka! Kako bi ova vrsta kartice radila za vas, morate podmirivati svoj dug svaki mjesec. Ako to ne učinite, bodovi koje skupite lako će se nadoknaditi kamatama, a zatim i još nekim!

Pravilo #4 – Iskupite i zabavite se. Da, prije nego što shvatite, skupit ćete dovoljno bodova da ih zamijenite za novac. Nakon što dosegnete željeni prag [provjerite otkupnu knjigu davatelja kreditne kartice] svoje bodove možete unovčiti u novcu ili ih primiti kao kredit prema svom trenutnom stanju. U svakom slučaju, imate novac u džepu!

Zvuče li kreditne kartice s povratom gotovine predobro da bi bile istinite? Mogu se činiti kao da jesu, pogotovo kada znate da nitko ne daje besplatan novac bez problema. Ono što tvrtke koje izdaju kreditne kartice rade da bi vam vratile novac je da odvoje dio novca koji prikupe od trgovaca i okrenu se i daju taj novac vama. Trgovci pobjeđuju jer kupujete njihov proizvod, davatelji kreditnih kartica pobjeđuju jer koristite njihovu karticu i oni dobivaju naknade trgovcima za svaku vašu kupnju, a vi pobjeđujete jer ste odabrali ispravnu karticu. Prava situacija u kojoj svi dobivaju, ali morate biti “u njoj, da je pobijedite” kako biste požnjeli svoju nagradu. Iznenadili biste se koliko ljudi ne igra “igru” ili krše pravila, što ih dugoročno košta.

Poput vašeg susjeda koji uživa u besplatnoj Weber rešetki od 450 USD, i vi možete biti pobjednik. Odaberite pravu kreditnu karticu za povrat gotovine danas i uskoro ćete i vi uživati u svom besplatnom novcu!



Autorsko pravo 2006. Ed Vegliante.