HEKLANJE

Besplatni bonusi za kreditne kartice skupi su ako ne platite račun

TEMU APP 100 E KUPON

Posao s kreditnim karticama je konkurentan. Također je vrlo isplativ, a kombinacija to dvoje objašnjava zašto se čini da gotovo svaki dan u poštanskom sandučiću nalazite unaprijed odobrenu prijavu. Tvrtkama koje izdaju kreditne kartice novi kupac puno vrijedi; većina potrošača će potrošiti tisuće dolara na kamate tijekom vremena dok nose karticu.

Budući da je posao tako konkurentan, mnogi izdavatelji kartica nude razne bonuse i poticaje koji im pomažu pridobiti i zadržati klijente. Ti poticaji mogu uključivati milje za česte letove, popuste na ulaznice za bejzbol, bonuse za povrat novca i više. Za nekoga tko je zainteresiran za određenu vrstu ponuđenog bonusa, ove kartice mogu ponuditi bolju vrijednost od druge kartice iste vrste. Ali potrošači bi bili mudri da upamte da se ovi bonusi ne nude iz ljubaznosti, oni se nude u očekivanju da ćete vi, potrošač, platiti tvrtki mnogo više nego što su bonusi vrijedni kamata. Ne postoji nešto poput “besplatnog” bonusa; tvrtke očekuju da platite za njih.



Prosječno američko kućanstvo ima devetnaest kreditnih i debitnih kartica i dug koji prelazi 9000 dolara. Uz takvu vrstu duga, većina potrošača očito ne plaća svoje račune u cijelosti svaki mjesec. A time što ne plaćaju u cijelosti, plaćaju velike kamate, budući da većina bankovnih kartica ima kamatne stope koje se kreću od 10-30% godišnje. “Besplatni” bonusi financiraju se iz milijuna dolara kamata koje plaćaju potrošači koji ne plaćaju u cijelosti.

S druge strane, ako ste pametan potrošač, možete iskoristiti ove besplatne pogodnosti tako da pažljivo kupite karticu koja ima bonuse koji odgovaraju vašim potrebama. Zatim možete pažljivo koristiti karticu ne zaboravite platiti račun u cijelosti svaki mjesec kako biste izbjegli plaćanje više kamata nego što vrijede bonusi.

Neke vrste bonusa uključuju:

Baseball affinity cards – Možete dobiti karticu s logom vašeg omiljenog baseball tima, pa čak i par besplatnih ulaznica samo za prijavu.

Povrat gotovine – Discover kartica nudi gotovinski rabat za dio iznosa koji potrošite svake godine. To bi moglo iznositi čak 1% od ukupnog potrošenog iznosa.

Dodatna jamstva – neke kartice, poput American Expressa, nude proširena jamstva za robu kupljenu karticom. Ako se predmet pokvari, možete ga besplatno popraviti ili zamijeniti.

Ovo je samo nekoliko primjera od stotina različitih vrsta bonusa koje nude kartičarske kuće kako bi vas pokušale navesti da koristite njihovu karticu. Ponude su stvarne, a koristi velike. Ako volite bejzbol, uzmite karticu svog omiljenog tima. Ako volite letjeti, nabavite karticu s miljama za često letenje. Samo zapamtite da ćete ako ne upravljate svojim računom na odgovarajući način platiti mnogo više nego što ti bonusi vrijede. Inače bi vas ta “besplatna” avionska karta mogla koštati tisuće dolara.



Kreditne kartice i APR-ovi

Vjerojatno svakodnevno vidite puno ponuda kreditnih kartica bilo da se radi o televiziji, internetu, časopisu ili poštom. U oglasu vjerojatno

Diamond satovi marke Elegance

Prekrasan dragi kamen dijamant koristi se u mnogim draguljima, uključujući satove. Dijamanti umetnuti u satove prilično su nova inovativna upotreba