HEKLANJE

Besplatno godišnje kreditno izvješće. Zašto morate nabaviti svoje.

TEMU APP 100 E KUPON

Ako razmišljate o velikim kupnjama kao što su namještaj, vozilo ili dom, dobro je prethodno dobiti kopiju svog kreditnog izvješća. Ovisno o tome što je navedeno u vašem kreditnom izvješću, može vam pomoći ili vam štetiti kada pokušavate dobiti kredit. U vašem izvješću mogu biti navedene pogreške ili lažni podaci kojih niste svjesni i koji će odvratiti sve financijere da vam dopuste kreditiranje njihovih tvrtki.

Još jedan razlog za dobivanje vašeg kreditnog izvješća je sprječavanje krađe identiteta. Vjerojatno ste čuli da je problem krađe identiteta sve veći problem u ovoj zemlji. Davanjem osobnih podataka putem interneta ili putem telefona, otvarate se za moguću krađu identiteta koja može uništiti vaš kredit i potrebne su godine da se ispravi. Postoji mnogo prevaranata koji se predstavljaju kao popularni, ugledni trgovci i od vas traže osobne podatke koje tvrtka u dobroj vjeri od vas nikada ne bi tražila. Pazite da kupujete kod renomiranog trgovca i da znate koje informacije smiju tražiti ili ne kako biste se zaštitili. Dobar savjet za online kupnju je da sigurna web stranica, ona na koju je vjerojatnije da neće biti ometana, počinje s https:. ‘S’ na kraju http-a daje do znanja da se radi o sigurnoj web stranici. Potražite to kada kupujete online ili poslujete s internetskim bankarstvom ili plaćanjem računa.



Imperativ je da znate što je prijavljeno u vezi vaše cijele kreditne povijesti. Equifax, Trans Union i Experian tri su glavne agencije koje trgovci najčešće koriste za izvješćivanje o vašoj povijesti plaćanja. Sve tri agencije imaju vlastitu web stranicu na koju možete otići i zatražiti kopiju svog kreditnog izvješća. Ponekad postoji mala naknada za dobivanje vašeg kreditnog izvješća, ali to se razlikuje ovisno o državi. Također možete osporiti stavke online na tim stranicama. Ovisno o tvrtki koja je podnijela izvještaj i kojoj je agenciji podnosila izvještaj, može potrajati neko vrijeme da se isprave greške, ali vrijedi truda pomoći vam u čišćenju vašeg kreditnog izvješća i vraćanju vašeg dobrog stanja.

Donesen je zakon koji omogućuje da svatko dobije jedan besplatni primjerak svog kreditnog izvješća godišnje. Službena stranica s koje možete naručiti kopiju svog izvješća je AnnualCreditReport.com. Također, ako ste primili pismo u kojem se navodi da vam je kredit odbijen, podnošenje tog pisma omogućit će vam da dobijete besplatnu kopiju svog izvješća, čak i ako ste već primili svoju besplatnu godišnju kopiju.

Ukratko o oglašavanju

Suština svih nastojanja oglašavanja je očita: privući kupce i povećati prodaju. Ali često se reklamiranje malih poduzeća gubi na pristup

Šta je kod P0053?

Kod P0053 označava “Kontrolni krug grijača HO2S – red 1, senzor 1”. P0053 je OBD-II kod greške koji se odnosi