HEKLANJE

Bloganje i Adsense – savršeno profitabilno partnerstvo

TEMU APP 100 E KUPON

Trenutno sve češće čujemo da se adsense koristi kao učinkovit alat za prikazivanje kontekstualno relevantnih oglasa tvrtke ili proizvoda na web stranici. Ako posjetitelj klikne na oglas kako bi ga pogledao, oglasni poster zarađuje postotak prihoda. Mnogi webmasteri sve više koriste model Google Adsense jer je vrlo učinkovit i popularan. Bloganje je vrlo dobro za Adsense profit. Pogledajmo u sljedećih nekoliko odlomaka kako se bloganje koristi za povećanje adsense dobiti.

Trebali biste koristiti samo specijalizirane blog stranice koje imaju tendenciju generiranja više prihoda putem adsensea. Možete odabrati nišu web stranicu na kojoj je dostupan dovoljan broj oglasa za objavu. U slučaju artikala koji se ne prodaju po visokoj cijeni pa nije isplativo oglašavati na stranicama jer su troškovi oglašavanja posebno visoki. Možete koristiti alate za ključne riječi kao što je uvertira da saznate najčešće ključne riječi i koliko se plaća po ključnoj riječi. Ključ je da vaša stranica bude dobro rangirana na tražilicama.



Treba imati na umu da ako su reklame više povezane sa sadržajem web stranice, tada vaša stranica ima veće izglede da se nađe na vrhu tražilica. Također možete postaviti Adsense kôd u predložak svoje web stranice kako biste olakšali održavanje svojih web stranica. Uz bloganje također možete odabrati korištenje kanala koji će vam reći koje vaše stranice zarađuju više novca u usporedbi s drugim stranicama. Trebali biste pričekati barem tjedan dana nakon što objavite svoj oglas na web stranici kako biste vidjeli njegovu učinkovitost. Možete konfigurirati web promet iz tjedna u tjedan kako biste vidjeli koji vam format oglasa najbolje odgovara.

Još jedna vrlo učinkovita stvar koju možete učiniti je integracija oglasa u web stranicu. Možete uključiti oglas bez ikakvog okvira tako da ga Google može lako pronaći. Ne smijete objaviti više od 3 oglasa na svakoj web stranici. Trebali biste moći posluživati najskuplje oglase u svakom trenutku. Također nikada ne biste trebali omogućiti da se vaši oglasi mogu pomicati. Nikada nećete vidjeti reklame koje se mogu pomicati ni na jednoj web stranici. Najplaćeniji oglasi obično se objavljuju na vrućim točkama.

Uz bloganje možete zalijepiti oglase sljedećih veličina kao što su pravokutnik 336 x 280, pravokutnik 300 x 250 i 160 x 600. Ovisno o vrsti web preglednika i web stranice, oglasi se mogu pojaviti u različitim veličinama. Trebali biste eksperimentirati i pratiti rezultate za svaku web stranicu.

Stoga vidimo da bloganje zajedno s adsenseom najbolje funkcionira kako bi vaše web mjesto bilo lakše pretraživo i na kraju povećali vaše prihode. Blogging se koristi za objavljivanje jednosmjernih poveznica na vašu web stranicu. Možete koristiti softver kao što je BlogSolution koji može automatski objavljivati više od tisuće jednosmjernih veza na web stranice. Također možete spremiti svoj popis poveznica za ponovno korištenje u budućnosti.