HEKLANJE

Blogirajte svoj put do zarade

TEMU APP 100 E KUPON

Svi su prihvatili trend bloganja. I bloganje je prihvatilo shemu zarađivanja novca.
Ako imate blog, a niste ga koristili da biste zaradili novac na mreži, onda su vas ostavili drugi koji već dobro zarađuju na blogovima.

Kako to rade?



Prodaja oglašavanja putem blogova.

Ovo je najčešći način da blogovi donose prihod. Proces je jednostavan. Ako je vaš blog jedan od onih poznatijih i čitanijih, možete sami prodati oglasni prostor. Ali za one ne tako poznate blogove, postoje usluge koje se mogu koristiti za postavljanje programa za oglašavanje. Adsense je naširoko korišten.

Adsense vam omogućuje da odaberete neke oglase koji su donekle povezani s onim što je vaša web stranica. Zatim ste plaćeni na temelju broja čitatelja koji su kliknuli na oglase kako bi ih pogledali. Zašto se ljudi odlučuju za Adsense je zato što ga mogu dobiti besplatno.

Blogovi kao affiliate program.

Ovo je još jedna od onih klik-kroznih prilika. To omogućuje blogovima da služe kao medij između pridruženih stranica i čitatelja. Kada se posjetitelj zainteresirao za nešto što ste promovirali na svojim blogovima, može kliknuti na vezu koju ste dali i koja će voditi izravno na affiliate stranicu.

Nakon što kupac odluči kupiti ili iskoristiti ponuđeno, dobit ćete proviziju na temelju izvršene prodaje.

Traženje kroz blogove.



Za razliku od prva dva spomenuta, svojim čitateljima ne nudite nešto. Naprotiv, računate na njihovu ljubaznost i tražite njihovu pomoć. Možete tražiti priloge, bilo novčane ili robne, za određenu svrhu.

Ako su vaši čitatelji oduševljeni ili dirnuti onim što ste napisali, postoji vjerojatnost da će vam biti više nego voljni pomoći.

Blogiranje na tržište.



Blogovi su način stvaranja novih tvrtki i privlačenja potencijalnih kupaca. Ako već imate proizvod ili uslugu u ponudi, možete pokušati ponuditi više i novih stvari putem blogova.

Mogu biti vaši ili upućivati na drugu stranicu ili tvrtku koju želite ponuditi svojim čitateljima.
Uz publicitet koji blogovi danas dobivaju, nema sumnje da su danas postali jedan od najučinkovitijih alata za stvaranje prihoda na mreži.

Korisne ideje za mala poduzeća

Pokretanje male tvrtke može biti zastrašujuće i zahtijeva mnogo pažljivog planiranja. Postoje mnoge ideje za male tvrtke koje mogu biti

Alati i materijali za Heklanje

Za svaku vještinu potrebno je odabrati prave alate, a Heklanje nije iznimka. Ovaj zanat zahtijeva minimalan skup alata, ali su