HEKLANJE

Blogovi Blogovi posvuda, ali nema dobrog domaćina na vidiku

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, poduzeli ste taj prvi korak. Uskočit ćete ravno u blogosferu. Taj čarobni svijet u kojem su svi novinari. Ili građanin-novinar kako ih već zovu.

Blog je skraćenica za “weblog”. Tehnologija koja vam omogućuje da objavite svoje misli, ideje, slike, video zapise, emocije, besjede, revove i više sa samo nekoliko klikova. Uistinu, napad bloga je taj koji je najavio novo doba Weba 2.0



No, čak i ako je softverska tehnologija nova, još uvijek ovisi o staroj hardverskoj tehnologiji web hostinga. Samo da nije tako.

Prihvaćanje realnosti i kretanje naprijed da vidimo što je potrebno od web hosta za hosting bloga. Pa, uglavnom su zahtjevi za hosting bloga slični onima potrebnima za hosting web stranice. Prostor na disku, propusnost i brzina bit će bitni. Naravno, cijena će također biti razmatrana.

Ali osim uobičajenog, postoje neka posebna razmatranja za blogove. Kao prvo, pružatelj usluga hostinga trebao bi dopustiti korištenje baza podataka. Osim toga, bilo bi sjajno da postoji skripta koju pruža usluga hostinga koja bi vam instalirala blog. Naravno, ako ste tehnički kvalificirani, ovo možda neće puno pomoći. Ali, ako ste početnik, želite se držati podalje od svog tog jazza i jednostavno se usredotočiti na dopiranje do svojih čitatelja.

Ja sam jedan od onih kupaca koji jako paze na cijenu. No, prije nego što krenete i kupite hosting, dopustite mi da istaknem da promjena web hostova može biti mučna. Dakle, razmislite malo dalje od najvećeg popusta koji možete dobiti i usredotočite se na izgradnju dugoročnog odnosa s domaćinom vašeg bloga.

Za početak provjerite postoji li vaš pružatelj usluga hostinga za blog već neko vrijeme. Ne mora biti jedno od velikih imena u hostingu. Ali, mora imati uspostavljenu evidenciju. Drugo, pokušajte postaviti neka pitanja prije prodaje. Ako vas ne mogu dobro opsluživati u fazi pretprodaje, malo je vjerojatno da će vas spasiti nakon što ste već klijent.

Napokon obiđite i pitajte za mišljenje. Ako postavljate više od jednog bloga, isprobajte više od jednog pružatelja usluga hostinga prije nego što se odlučite za jednog dugoročno. Nakon što pronađete ono što tražite, znat ćete gdje smjestiti svoj sljedeći blog.

Zašto su kreditne kartice dobre

Budući da je kredit nešto što je toliko važno, ali ponekad i zbunjujuće, sve ćemo vam objasniti, jednostavnim riječima. Također

Lijek za srčane bolesti – Med

Kod liječenja težih srčanih oboljenja med je dokazao svoju djelotvornost u poboljšanju rada srca i jačanju srčanih mišića. Ne postoji