HEKLANJE

Budite Adwords superzvijezda – saznajte kako možete početi zarađivati ogroman prihod pomoću ovih savjeta.

TEMU APP 100 E KUPON

Praćenje vašeg ROI-ja (povrat ulaganja)
Ovo je ključna statistika koju ćete morati znati. Morate saznati koja se ključna riječ pretvara, a koja ne, a dovoljno znanja o ovoj statistici dramatično će smanjiti vaše troškove oglašavanja. Sada Google nudi Analytics koji možete povezati sa svojim adwords računom i pratiti izvedbu oglasa.

Kako poboljšati ROI?
Poboljšajte stope konverzije. To se može postići poboljšanjem kvalitete prometa, poboljšanjem teksta oglasa i poboljšanjem odredišne stranice.



Kvaliteta prometa – Možda ste na preopćenitom pojmu. Trebali biste biti usredotočeni i konkretni te “dubiti” svoje ključne riječi. Saznajte više o tome kako to učiniti kada dobijete besplatnu kopiju moje “Tajne Googleove taktike”. Poboljšanje kvalitete vašeg prometa znači pridobijanje gledatelja koji su bolje ciljani i, kao rezultat toga, topliji za vašu pretprodaju ili proizvod.

Ad Copy – Konstantno provodite podijeljeno testiranje unutar svake grupe oglasa. Testirajte isto tijelo oglasa s različitim naslovima. Ne zaboravite postaviti oglas koji se prikazuje na jednake rotacije umjesto da prikazuje samo oglas s većim brojem klikova. Ovo je kontinuirani proces obnavljanja koji će vas prisiliti da svaki put pišete bolje kopije.

Odredišna stranica – Imate li vlastitu odredišnu stranicu? Ako samo usmjeravate promet na affiliate vezu, tu ne možete učiniti gotovo ništa osim raditi na kvaliteti prometa i tekstu oglasa. Ako imate svoju odredišnu stranicu, stalno pratite i testirajte stopu odgovora. Pokušajte uhvatiti ili unaprijed prodati svoje izglede. To možete učiniti tako da imate skočni prozor za snimanje e-pošte koji je poput automatskog odgovora. Ponudite im nešto besplatno (besplatne tečajeve, besplatnu knjigu itd.) u zamjenu za njihove informacije. Na ovaj način još uvijek imate način kontaktiranja svog prometa.

Kako napraviti kiflice?

Kako napraviti kiflice Kiflice se mogu napraviti koristeći različite recepte, ali evo jedan osnovni recept za kiflice: Sastojci: 500 g