HEKLANJE

Stilist slavnih dijeli tajne za sjajnu kosu

Stručnjak za njegu kose Tim Rogers, koji među svojim klijenticama ima Yoko Ono, Missy Rayder, Diane Sawyer, Kelly Gray, Samanthu Boardman i Amandu Peet, pročešljao je neke od tajni koje odaje slavnim osobama kad imaju lošu kosu i osmislio nekoliko koje možete koristiti:

P. Imate li savjet o tome kako se mogu bolje brinuti za svoju kosu?



O. Perite kosu ne češće nego svaki drugi dan. Voda može jako isušiti kosu, pogoršati kovrčavost i statičnost. Operite se mlakom vodom i uvijek nakon toga nanesite regenerator. Štiti obojenu kosu. New Results Color Bright šampon i regenerator stvoreni su posebno za tretiranje i zaštitu višetonskih nijansi kose. Ne zaboravite kremu za sunčanje. Sunčeve zrake mogu ukloniti prirodna ulja kao i pigment koji kosi daje boju. Sunce može oslabiti kutikule kose, uzrokujući ljuštenje, lomljenje i ispucale vrhove. Obranite kosu šeširom i proizvodima s UV filterima i keratinom, za snagu i elastičnost.

P. Trebam novu frizuru. Možete li mi pomoći?

A. Iskoristite mnoštvo virtualnih stilista na internetu. Web stranice kao što je www.smartfixx.com nude sveobuhvatne savjete profesionalaca u salonima. Na mreži možete pristupiti informacijama o trendovima 24/7. U videu koji možete reproducirati, pauzirati, premotati unatrag i preuzeti kako biste vidjeli kako postići izgled koji vam se sviđa, postoje savjeti za stiliziranje korak po korak.

P. Razmišljam o promjeni boje kose iz plave u crvenu. Koji je najbolji način?

O. Crvenokose ne definira “svijetlo ili tamno”, već ton. Razmislite koji odgovara vašoj koži. Tretmani sjajila ostavljaju ton bez posvjetljivanja kose za maksimalnu refleksiju i minimalno oštećenje. Sjajan su način za isporuku prilagođenih nijansi crvene.

P. Ja sam muškarac i jako mi se sviđa moja nova kratka frizura, ali zahtijeva više proizvoda za oblikovanje koji su uglavnom namijenjeni ženama. Postoje li višenamjenski proizvodi koje muškarci mogu koristiti?

A. Neke stvarno sjajne unisex stilske linije – poput nove Charles Worthington London – imaju ono što trebate. Za kratku kosu, štapići s voskom ili trake s gelom fantastične su višenamjenske opcije za držanje kose na mjestu, ukroćivanje razlijetanja ili davanje teksturiranog, šiljastog izgleda. Moji omiljeni proizvodi iz Smart Fixx linije su H2O Styling Strips koje možete nabaviti u drogerijama. Jednostavno vršcima prstiju dodajte gel na mokru kosu. Trake dolaze u praktičnom džepnom pakiranju za stiliziranje u pokretu.



Stanje za vaš tip kose, kaže stilist slavnih Tim Rogers.

Prednosti rada na mreži

Postoji nekoliko prednosti mogućnosti rada na mreži. Glavna prednost u kojoj ljudi uživaju je mogućnost rada iz udobnosti doma. Sama

Put do uspjeha u vašem modu

Tim e-fuziona stvara atraktivna i učinkovita rješenja za razvoj web dizajna kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe i posebne zahtjeve.