HEKLANJE

Možete li zaraditi prodajom web hostinga?

TEMU APP 100 E KUPON

Nova je moda na tržištu web hostinga. Reseller hosting. Gdje pojedinci poput vas i mene mogu postati web hostovi (prodavati web hosting) bez potrebe da kupe svu infrastrukturu i nepotrebne stvari koje idu uz osnivanje takvog posla.

Postati preprodavač web hostinga za web hosting tvrtku postaje vrlo isplativo prošlo vrijeme za mnoge internet trgovce. Mogućnost zarađivanja mjesečnog prihoda od prodaje usluge koja je potrebna svakom webmasteru bez velikih troškova postavljanja poslovni je model koji je teško zanemariti.



Dakle, što je zapravo reseller hosting i kako možete započeti?

Reseller hosting omogućuje vam prodaju usluga web hosting tvrtki kao vlastite. To se zove privatno označavanje. Uglavnom, oni vam nude popust na svoje usluge web hostinga, a vi ih prodajete kao svoje po bilo kojoj cijeni.

Reseller hosting može početi već od 20 USD mjesečno. To znači da možete imati potpuni web hosting posao bez većih početnih troškova.

Sjajna stvar u vezi s nekim tvrtkama koje nude web hosting za prodavače jest to što one obavljaju sav tehnički posao za vas. Oni vam pružaju 24-satnu podršku, upravljaju vašim poslužiteljima i čak mogu naplatiti račune vašim kupcima umjesto vas, tako da sve što morate prodavati jest usredotočiti se na prodaju njihovih proizvoda.

Ima još toga, ali možete saznati više o programu preprodavača tvrtki za web hosting ako ih izravno pitate. U ovom članku želim se usredotočiti na to kako zaraditi prodajom web hostinga.

Kako možete zaraditi prodajom web hostinga? Ovo su moje omiljene metode.

#1 – Kreirajte i prodajte tvrtke na Ebayu



Ovo je moja omiljena metoda generiranja prodaje za moje usluge web hostinga. Ukratko, ono što ja radim jest da stvaram tvrtke po principu “ključ u ruke” (poslovanja izgrađena samo za preprodaju drugim ljudima) na Ebayu i naplaćujem ljudima paušalnu mjesečnu naknadu za ugošćavanje stranice koju su upravo unijeli na moju uslugu web hostinga.

Ako odete na Ebay i pogledate odjeljak web stranice/poslovanja za prodaju, vidjet ćete ljude koji rade upravo ovo. Moglo bi izgledati čudno vidjeti da se web stranica prodaje za nekoliko dolara. Nikada nisam mogao shvatiti kako su točno zaradili novac, a onda sam shvatio da nisu zarađivali od prodaje posla, već na stražnjoj strani. Napravili bi dobro čisto web-mjesto, prodali ga na Ebayu za nekoliko dolara i zatim naplatili kupcu da hostira ovo web-mjesto na njihovoj usluzi hostinga.

To je savršeno legalno, sve dok im unaprijed kažete da moraju nastaviti hostirati svoju web stranicu na vašim uslugama web hostinga određeno vrijeme.



Možete lako prodati 100 malih web stranica tjedno na Ebayu. U prosjeku biste mogli prodati hosting za 10 dolara mjesečno. Dakle, svaki tjedan možete zarađivati 1000 dolara tjedno. Ali to nije najbolja stvar, budući da se web hosting plaća mjesečno, vi ćete biti plaćeni mjesečno sve dok oni ostaju uz vašu uslugu web hostinga. To je približno kao stalna plaća čeka koju ćete dobiti s Internet marketingom.

Svaki mjesec dobivate plaću bez obzira radite li ili ne.

#2 – Postanite namjenska usluga hostinga samo za blogove



Bloganje je trenutno popularno. Jako vruće. Procjenjuje se da se svaki dan pokrene oko 40 000 novih blogova. SVAKI DAN. Možete li to zamisliti? Naravno, većina njih hostira se besplatno, ali postoji mnogo blogova i blogera koji žele imati kontrolu nad nazivom domene i vlastitim web hostingom za svoje blogove.

Sjajna stvar kod blogova je ta što zauzimaju vrlo malo prostora na disku i prijenosa (propusnosti). Možete ugostiti mnogo, mnogo blogova s vrlo malo resursa i možete naplatiti dobru cijenu za svoje usluge.

Još jedna sjajna stvar o blogovima i blogerima je da većina uspješnih blogera ima više od jednog bloga. To je sjajno jer blogovi zahtijevaju vrlo malo tehničke pomoći s vaše strane, što znači da možete brže razvijati svoje poslovanje i imati više kupaca koji plaćaju bez potrebe za skupom tehničkom podrškom koja oduzima vrijeme.

Pa kako možete plasirati svoju uslugu web hostinga za bloganje? Dobro pitanje! Evo još boljeg odgovora.

Forumi! I ne samo forumi o bloganju. Svaki forum, bilo koja tema mogla bi biti savršena za blog, a na forumima ima mnogo ljudi koji traže način da izraze svoje zanimanje za svoj hobi ili strast.

Lako biste se mogli pozicionirati kao usluga kojoj možete ići za blogove u nišama. Možete ciljati na forume koji govore o bilo kojoj temi. Ribolov, vrtlarstvo, dresura pasa, jedenje pite, što god hoćete.

Objavljivanje korisnih odgovora na forumima bez sumnje će vam donijeti mnogo kvalificiranog posla. Samo se pobrinite da odgovorite korisnim postovima, a ne samo otvorenim prilozima za svoje poslovanje.

Način da doista ostvarite utjecaj ovom vrstom usluge jest ponuditi nešto što nitko drugi ne radi. Možda biste mogli dobiti e-knjigu napisanu o tajnama specijaliziranog bloganja i dati je sa svakom prodajom hostinga ili biste možda mogli podijeliti besplatan jedinstveni sadržaj koji bi mogli koristiti svaki mjesec na svojim blogovima kada se prijave na 6 ili 12 mjeseci usluge poslužitelja.

Postoji mnogo načina da zaradite novac preprodajom hostinga, a kao što vidite, to je prilično unosan poslovni model.

Za vaš uspjeh.