HEKLANJE

Business Green Rewards od American Expressa za brze nagrade

TEMU APP 100 E KUPON

Business Green Rewards Card koju je uveo American Express daje prednost vlasnicima tvrtki s dobrim kreditom. Oni od vas koji mogu platiti cijeli mjesec svaki mjesec, budite spremni iskoristiti opsežan program nagrađivanja bez ikakvih ograničenja.

Business Green Rewards iz American Expressa nudi vam izvrstan program nagrađivanja. Najvažnija stvar koju trebate razumjeti je da je Business Green Rewards kartica kartica za plaćanje, što znači da se svi troškovi na ovoj kartici moraju platiti u cijelosti čim mjesečni račun stigne.



Za zakašnjela plaćanja bit ćete podvrgnuti naknadi koja je jednaka iznosu od 30 USD ili 2,99% vašeg dugovanja u roku koji je veći od toga. Ipak, ovo bi mogla biti savršena opcija za one od vas koji se žele riješiti nagomilanog duga na kreditnoj kartici.

Program nagrađivanja

Kad god kupujete svojom Business Green Rewards karticom, zarađujete bod za svaki dolar potrošen na kartici. Dobivate automatski upis u program Membership Rewards bez ikakvih dodatnih naknada i otkupljujete bodove za robu, putovanja i druge nagrade za svoju tvrtku i sebe kao dio programa. Kartica vam daje 5000 bonus bodova čim obavite svoju prvu kupnju karticom.

Program otkupa Business Green Rewards od American Expressa prilično je opsežan, tako da možete iskoristiti bodove u apoenima od samo 400. Svoje bodove možete iskoristiti kada želite i oni neće isteći.

Neke osnovne značajke

Pogledajte osnovne značajke Business Green Rewards kreditne kartice:

§ Kreditna kartica ima nisku početnu APR od 0% na kupnje i prijenose stanja.



§ Kao primarni vlasnik kartice, morat ćete platiti godišnju naknadu od 95 USD, koje se neće naplaćivati prve godine u slučaju da se zahtjev za karticu podnese online.

Jedinstvene značajke

Jedinstvene značajke programa Business Green Rewards od American Expressa navedene su u nastavku:



§ OPEN program – omogućuje vam pristup OPEN mreži malih poduzeća. Ova OTVORENA mreža u osnovi pruža tvrtkama popuste na osnovne usluge kao što su iznajmljivanje automobila, telefon, otprema i ispis. Uz OPEN Savings SM dobivate popuste u FedExu, Delta®, Courtyard by Marriott® i još mnogo toga korištenjem svoje poslovne kartice.

(Neće vam trebati kuponi ili kodovi, a vaša će ušteda doći zajedno s drugim popustima koje vaša tvrtka već može primiti. Ne biste imali unaprijed postavljeno ograničenje potrošnje na kartice. Također vam nudi dodatne kartice bez naknade, nudi alate za online upravljanje i kreditno vješti agenti).

§ Dodatne kartice – nema ograničenja u broju vlasnika kartica koje možete napraviti. Osigurajte Business Green Rewards Card svojim zaposlenicima i nagradite ih raznim pogodnostima članstva u kartici. Zauzvrat ćete biti nagrađeni praktičnim načinom upravljanja njihovim troškovima.



§ Izvješća o upravljanju troškovima – provjerite svoju potrošnju s poslovne kartice prema kategoriji potrošnje, vremenskom razdoblju ili pojedinačnom članu kartice, podaci će biti dostupni bez dodatnih troškova.

§ Mrežne vijesti – putem ovoga možete slati svoje upite e-poštom i automatski primati mjesečni e-bilten koji vas obavještava o poslovnim alatima i resursima, promocijama i pogodnostima te pravovremenim poslovnim člancima i savjetima.

Pribor

Neke dodatne pogodnosti koje ostvarujete od Business Green Rewards od American Expressa uključuju do 100.000 USD u osiguranju od nezgode na putovanju, osiguranju za iznajmljivanje automobila i zaštiti kupnje. Osim ovih, imate razne usluge povezane s internetskim računom, osiguranje izgubljene i oštećene prtljage, hitnu zamjenu kartice i druge usluge pomoći pri putovanju i hitnim slučajevima.

Analiza konkurenata u tražilicama

Analiza konkurentske web stranice može se činiti velikim poslom. Ipak, trebali biste razmišljati da ćete ovo učiniti kao iskustvo učenja.