HEKLANJE

Camtasia pruža korisnicima besprijekornu platformu za izradu i dijeljenje videozapisa putem hostinga Screencast

TEMU APP 100 E KUPON

TechSmith pokreće Screencast.Com, beta web usluge koja cilja na poslovne i akademske stručnjake kako bi im omogućila razmjenu informacija, ideja i znanja na mrežnom web-mjestu za video hosting specifičnom za Camtasia, odmah nakon objavljivanja najnovijeg video uređivanja i softver za proizvodnju, Camtasia Studio 4.

Wikipedia definira screencast kao “digitalnu snimku izlaza računalnog zaslona, koja često sadrži audio naraciju”. To je zapravo film onoga što korisnik vidi na monitoru računala.



Screencasting je jedan od boljih načina za predstavljanje novog softvera, internetske usluge ili proizvoda. Uz TechSmithov dodatak online usluge Camtasia Studio 4, korisnici mogu objavljivati svoje multimedijske datoteke izravno na Screencast.com rješavajući nedostatak ranijih verzija programa u kojima su korisnici opterećeni zadatkom pronalaženja mjesta za smještaj svojih videa. Pronalaženje vlastitog web-mjesta za hosting videozapisa donosi korisnicima dva inherentna problema – kontrolu i vlasništvo nad video/multimedijskom datotekom i promjenu veličine datoteke koja ponekad može učiniti snimke preko cijelog zaslona nečitljivima.

Screencast je video hosting usluga koja vam omogućuje da zadržite vlasništvo nad svojim sadržajem; međutim, nije besplatan – košta 6,95 USD mjesečno i može porasti kako trošite propusnost. Uz naknadu, Camtasia će proizvesti vaše objavljene screencaste u najboljem formatu za online streaming, što zapravo doprinosi uštedi propusnosti i novca.

Screencast.com ističe prednosti softvera Web 2.0 u nastajanju, spoja softvera/mrežnih proizvoda: korisnici intenzivno rade na razvoju i proizvodnji na lokalnim osobnim računalima i postavljaju gotove radove na web mjesto koje je usko povezano s aplikacijom, smjer Microsoft i drugi razvijači softvera agresivno promiču.

Upotreba Camtasia Studio 4 i Screencast

-Snimke zaslona mogu se koristiti za demonstraciju značajki softvera. Alternativno, također se može koristiti za prijavu grešaka na beta i Release Candidate verzijama prije izlaska na tržište.

-Camtasia se može koristiti za prikaz kako se određeni zadatak izvršava u određenom softverskom okruženju, a datoteka postaje općenito dostupna putem screencasta.

– Screencasts mogu biti izvrsni alati za podučavanje korištenja računala; vrlo vjerojatno, to može biti isplativa metoda podučavanja.



– Računalni vodiči (CBT), seminari i programi obuke mogu se snimiti i učiniti dostupnima na DVD-ima za buduću upotrebu ili prodaju. To može biti dodatni izvor prihoda za obrazovne ustanove i ustanove za osposobljavanje te organizatore seminara kako bi znanje učinili dostupnim široj publici po nižoj cijeni.

Uz Camtasia Studio 4 i Screencast.com, korisnici su u boljoj poziciji pružiti multimedijski sadržaj široj tržišnoj bazi uz djelić cijene drugih vrhunskih proizvoda za uređivanje/produkciju/autorstvo videa bez žrtvovanja funkcionalnosti

Ostvarite visoke prihode

Pre-Paid Legal Services, Inc. sa sjedištem u Adi, Ok (SAD) posluje već 35 godina. Oni su vrlo uspješna, gotovinom bogata

Big Daddy ažuriranje

Ako ste vlasnik ili vodite web stranicu i pokušavate povećati svoju poziciju u tražilici, vjerojatno ste vrlo zainteresirani saznati više

Direktoriji članaka 101

Jeste li ikada razmišljali o zarađivanju novca kao pisac? Pojava Interneta donijela je neograničene mogućnosti piscima za zaradu. Direktoriji članaka