HEKLANJE

Direktoriji članaka 101

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada razmišljali o zarađivanju novca kao pisac? Pojava Interneta donijela je neograničene mogućnosti piscima za zaradu. Direktoriji članaka su od posebnog interesa za ove snalažljive pojedince.

Direktoriji članaka su u osnovi web stranice na kojima se nalaze besplatni članci. Ti su članci obično promotivni alati koje objavljuje vlasnik autorskih prava. Stavljanjem imena vlasnika ispod članka, čitatelj može identificirati autora ili vlasnika autorskih prava i jednostavno ih izravno kontaktirati ili posjetiti njihovu web stranicu za više informacija.



Postavljanje vaših članaka u imenike izvrstan je način da dobijete čitatelje i zaradite novac. Ljudi koji su zainteresirani za vaš proizvod ili uslugu pročitat će vaš članak, smatrati vas stručnjakom za tu temu i bit će privučeni da posjete vašu web stranicu. Ovo je metoda izbora za mnoge ljude koji vode partnerske web stranice. Nabava profesionalno napisanih članaka može predstavljati skupe početne troškove, ali to je ulaganje koje će se isplatiti putem pridružene prodaje ili prodajom vlastitih usluga. Nakon što su članci kupljeni od autora, sav prihod od tada za vas je čista zarada.

Na primjer, recimo da je Mac računovođa koji je izabrao raditi od kuće. Mack priprema članak o određenoj računovodstvenoj temi i stavlja ga u različite imenike članaka. Korisnici interneta koji traže informacije o toj računovodstvenoj temi pročitat će članak i ustanoviti da Mac ima znanja i vještine koje su potrebne od računovođe. Čitatelji će posjetiti Macovu web stranicu ili ga kontaktirati putem e-pošte. Mali trud koji je bio potreban za pisanje i objavljivanje članka zaradio je nove klijente za Macovo kućno poslovanje. Sada je na Macu da pruži odličnu uslugu kako bi osigurao da se klijenti vraćaju s ponovnim poslom. Korištenje imenika članaka može i hoće donijeti stalnu zaradu.

Prava ljepota besplatnih imenika članaka je u tome što dopuštaju vlasnicima pridruženih web stranica slobodu pristupa svim objavljenim člancima i njihovu upotrebu na vlastitim web stranicama. Naravno, da biste koristili članak, uz njega mora biti priložen naslov autora, dajući vlasniku punu zaslugu. Ako affiliate ponovno objavi vaš članak, imat ćete koristi od prometa koji prima web mjesto domaćina. Na taj način vaši kontakt podaci i web stranica mogu biti izloženi neograničeno.

Mnogi imenici članaka dostupni su na internetu kojima možete pristupiti i koristiti ih. Da biste dobili maksimalnu izloženost, objavite kopiju svog članka na svakom od njih. To će na kraju dovesti više prometa i kupaca na vašu web stranicu, te više novca u vašem džepu.

Izgradnja vaše online trgovine

Internet je izvrstan u izjednačavanju poslovanja. Gdje drugdje možete postaviti stranicu i odmah se natjecati s velikim tvrtkama na međunarodnoj