HEKLANJE

Članak Marketinške informacije i savjeti

TEMU APP 100 E KUPON

Siguran sam da mnogi od vas znaju da je pisanje članaka vrlo popularan način povećanja broja veza unatrag koje upućuju na vašu stranicu. U teoriji, što više povratnih veza možemo dobiti, to bi naša stranica trebala imati više prometa. Međutim, postoje neke vrlo važne stvari koje treba uzeti u obzir kada pišete i šaljete svoje članke jer ne želite gubiti vrijeme i ne želite da vaše web mjesto bude odbačeno od strane glavnih tražilica ili da ga stavite u neku vrstu sandboxa.

Prvo što treba zapamtiti je da Rim nije izgrađen za jedan dan. Mislim na to da ako imate novu web stranicu, o, na primjer, gubitku kose, možda ćete htjeti doći do prvih deset na Googleu za svoje ključne riječi u roku od recimo šest mjeseci. Čuli ste da je jedan od načina da to učinite stvaranjem velikog broja veza unatrag na ovu stranicu za kosu. Mislite da što više to bolje i počnete objavljivati jedan članak za drugim i vrlo ste ponosni na sebe nakon prvog mjeseca jer ste uspjeli napisati pedeset članaka koji svi upućuju na vašu novu web stranicu za kosu.



Vjerujem da je ovaj pristup potpuno pogrešan. Web stranice o gubitku kose koje su među prvih deset na Googleu vjerojatno postoje već dosta godina i bez sumnje će imati brojne kvalitetne veze unatrag. Ako se vaše web mjesto dugo zadrži, a vi nastavite graditi njegove povratne veze, s vremenom će ići sve više i više u tražilicama.

Jedina stvar koju ne želite učiniti je podići bilo kakve crvene zastave s tražilicama. Nova stranica koja ima osam stotina veza unatrag nakon mjesec dana mogla bi podići ovu crvenu zastavu. Tražilice sada vjerojatno neće vjerovati ovoj stranici i lako bi je mogle staviti u neku vrstu sandboxa dok ne odluče je li kosha ili ne.

Po mom mišljenju, važno je prilično polako povećati broj veza unatrag na novu web stranicu. Kad pišem članke, osobno bih tjedno napisao samo jedan članak s vezom na novu web stranicu. Naravno, ako imate deset web stranica, možete napisati deset članaka ako odlučite imati samo jednu poveznicu na svakom članku itd.

Također mislim da se vrlo isplati poslati isti članak samo u pet ili šest različitih imenika članaka. Poslao bih članak ukupno u oko dvadeset i dva imenika članaka, ali bih imao oko četiri njegove varijacije itd. Razlike u svakom članku nisu velike, ali su dovoljno velike da ga učine originalnijim. Trenutačno se u krugovima webmastera raspravlja o potencijalnoj šteti koju može prouzročiti dvostruki sadržaj. Iz onoga što sam pročitao, čini se da svatko ima drugačije mišljenje o ovoj temi. Moje mišljenje je da je bolje biti siguran nego žaliti, stoga zašto riskirati? Međutim, bilo bi dobro kada bi glavne tražilice mogle razjasniti svoje stajalište o toj temi, ali priznajmo, to se nikada neće dogoditi.

Zaključno, moj savjet je da uživate u pisanju članaka, imate strpljenja, polako povećavate broj veza unatrag i da u imenike šaljete različite varijacije istog članka.

Nova Disney kreditna kartica

Što ako svoje dnevne kupnje možete pretvoriti u praktičnu Disneyjevu čaroliju? Pa sada možete! Bank One sada nudi novu Visa