HEKLANJE

Članci s hipervezama!

TEMU APP 100 E KUPON

Pisanje članaka izvrstan je način da izgradite svoju reputaciju kao stručnjaka u svom području. To je također dobar način za ugradnju profita u bilo koji affiliate program koji promičete. Ključno je pisati informativne članke, a da ne zvuče kao reklame.

Postoji mnogo načina za uključivanje vaših affiliate hiperveza u članak poslan za objavljivanje. Najčešći i najprihvatljiviji način da to učinite je uključivanje kratke biografije sebe kao autora članka, zajedno s hipervezom na mjesto po vašem izboru.



Time ćete izgraditi svoju reputaciju stručnjaka. A vaši će čitatelji otići na preporučenu web stranicu za više informacija. Također možete reći svojim čitateljima da kao stručnjak toplo preporučujete ovaj proizvod ili uslugu te da ste ih i sami koristili.

To se zove kutija s resursima autora i standardna je praksa s gotovo svim imenicima članaka i stranicama za podnošenje. Ako šaljete na pojedinačna mjesta, pobrinite se da uključite izjavu o odricanju od odgovornosti zajedno sa svojim člankom, da polje resursa mora biti uključeno, ako se članak želi ponovno objaviti na bilo kojem blogu, e-zinu ili biltenu.

Drugi način je da napišete recenziju određenog proizvoda ili usluge i kažete čitatelju da može pogledati proizvod, slijedeći link u članku.

Mnogi imenici članaka dopuštaju do tri takve veze unutar svakog članka, sve dok sam članak nije samo reklama za navedeni proizvod ili uslugu.

To vam može pomoći ako se pridružite nekoliko različitih affiliate programa unutar iste niše. Možete napraviti usporedbu između njih i uključiti svoju vezu za svaku od njih.

Još jedan pristup koji dobro funkcionira jest utkati svoje affiliate veze u svoje članke, jednostavno tako što ćete biti kreativni s riječima.

Opisivanjem proizvoda ili usluge unutar vašeg članka i korištenjem pridružene hiperveze za odvođenje vaših čitatelja na stranicu koja može bolje opisati vaše bodove vjerojatnije će biti prihvaćeni i povećati šanse da čitatelji kliknu na njih.



Istraživanje je dokazalo da su najučinkovitije veze tekstualne veze. Oni daleko nadmašuju bannere i flash animacije, kada je riječ o postotku klikanja. Dodavanjem ovih hiperveza u svoje članke i njihovom distribucijom diljem weba, koristeći ih na vlastitim web-lokacijama i blogovima, vidjet ćete više klikova i više pridružene prodaje.

Affiliate marketing – ha?

U svojoj potrazi za prisutnošću na internetu, pretražio sam mnogo načina, ali pronalazio sam više prijevara i slijepih ulica nego

Ideje za uređenje dvorišta

Bez obzira gdje živite, nema ništa bolje od opuštanja na otvorenom u toploj ljetnoj noći gledajući kako vaše ideje za