HEKLANJE

Čokolada, slatkiš kojeg svi obožavaju

TEMU APP 100 E KUPON

Čokolada je slatka mala napast kojoj većina ljudi ne može odoljeti. Studije i istraživanja su pokazala da konzumacija čokolade i nije tako previše štetna za vaše zdravlje kako se priča. Naravno da kao i svemu u životu bitno je biti umjeren.
Čokolada nastaje kada pomiješamo kakao i određenu količinu šećera. Danas na tržištu postoje brojne vrste čokolade, da dobijete bolju sliku radi se o tisućama ako ne i desetcima tisuća različitih vrsta čokolada.
Čokoladu možemo podijeliti u neke ne pisane glavne kategorije, a to su gorka, tamna, bijela, mliječna čokolada, te čokolada s raznim dodatcima.
U današnjem svijetu postoje čokolade sa rižom, voćem, bombonima, okusom višnje, s keksima.. niz se nastavlja u nedogled. Koja je vama najdraža čokolada?
Kumulativni dokazi upućuju na to da je veći unos čokolade povezan s manjim rizikom od budućih kardiovaskularnih bolesti. Istraživači čak kažu da bi mliječna čokolada, iako manje zdrava od tamne čokolade, mogla imati i neke zdravstvene koristi.
Čokolada donosi osmijeh na lice, a dan bez čokolade je propao dan! Volite li čokoladu, ja je obožavam. Najbolja mi je navečer kod računala ili pred TV-om. Kažu da čokolada diže raspoloženje, smiruje nas i ja u to moram vjerovati.
Ne vjerujte mitovima i lažima o čokoladi poput:
– čokolada uzrokuj karijes
– čokolada uzrokuje akne i bubuljice
– čokolada povećava razinu kolesterola
– čokolada izaziva ovisnost
– čokolada ima puno kofeina
Nego odaberite jednu za svoj gušt na web stranici: mojacokolada.hr

ASP protiv PHP-a

Pri izradi web stranica, ASP i PHP su vrlo popularni jezici. Evo mog mišljenja o tome je li ASP ili