HEKLANJE

Daje li vam dijeta loš zadah?

TEMU APP 100 E KUPON

Više od 37 posto stanovništva SAD-a je na dijeti u bilo kojem trenutku. Neki od najpopularnijih programa prehrane koji danas postoje oslanjaju se na ograničavanje ili gotovo eliminiranje količine ugljikohidrata u vašoj prehrani. Nažalost, ludilo za visokoproteinskom dijetom s niskim udjelom ugljikohidrata donijelo je sa sobom nuspojavu – stvarno loš zadah, ili kako je to poznato u znanstvenoj zajednici, oralni neprijatan miris s malo ugljikohidrata ili LCOM.

“Ovo potencijalno neugodno stanje može se doživjeti sporadično ili kronično i u različitim stupnjevima, ovisno o tome koliko se strogo pridržava dijete, prethodnoj sklonosti stanju i oralnoj higijeni”, objasnila je dr. sc. Sushma Nachnani. iz University Health Resources Group, Inc. “Visokoproteinska dijeta razgrađuje se u ovaj buket hlapljivih organskih spojeva ili HOS-eva, koji se zatim izbacuju kroz dah, što proizvodi neugodan miris.”



Dobra vijest je da su nedavne studije pokazale da se LCOM može učinkovito liječiti dobrom oralnom zdravstvenom rutinom koja uključuje aktivne antimikrobne komponente koje se nalaze u proizvodima kao što je BreathRx®, koji je donedavno bio dostupan samo kod vašeg stomatologa. BreathRx® sustav za svježi dah uključuje elemente pranja zubi, čišćenja jezika strugalicom za jezik i potom ispiranja bezalkoholnim sredstvom za ispiranje usta bez šećera. U kliničkim studijama koje je proveo dr. Nachnani, ispitanici koji su slijedili režim liječenja četkanjem, struganjem i ispiranjem pomoću proizvoda BreathRx ostvarili su poboljšanja u relativno kratkom vremenu, pri čemu su ispitanici prijavili značajno svježiji dah.

Namještaj s kukičanim detaljima

Izrada namještaja s kukičanim detaljima može dodati nevjerojatan boemski štih vašem interijeru. Ovaj pristup zahtijeva naprednije kukičarske vještine, ali rezultati