HEKLANJE

Dali nas je moda zarobila?

TEMU APP 100 E KUPON

Moda je sveobuhvatna. Dali vi činite modu ili moda čini vas? Koliko ste zaraženi od najnovijih trendova? Ako imate vremena pogledajte neke fotografije koje su napravljene prije 100 godina. Vidjet ćete žene i muškarce odjevene potpuno drugačije nego danas. To je zbog toga što su danas trendovi drugačiji.
Rijeci poput trend, najnovije ili u modi danas uzimaju danas našoj originalnosti. Prestali smo misliti koju odjeću želimo nositi, tako da izgledamo dobro i da se osjećamo ugodno. Umjesto toga gledamo što odijevaju slavne osobe. Gledamo najnovije kolekcije modnih dizajnera. Naš izbor je sužen na nešto od toga. U današnje vrijeme mi ne radimo našu vlastitu modu.
Ovo se ne slaže sa našim razmišljanjem. U vlastitom razmišljanju svi vjerojatno imamo vlastite standarde. Ali kada dođe do mode, sve to pada u vodu. Zašto? Zato što nas dizajneri uvjeravaju da ako ne pratimo najnovije trendove, tada nismo u korak s vremenom. Prijatelji ce nam se smijati. Cijene najboljih dizajnera nisu problem. Zašto?
To ima veze sa malom količinom ispranih mozgova što je posljedica velikih marketinških kompanija. Ako svatko postane samostalan i svatko počne raditi svoju vlastitu modu, kako bi oni preživjeli? Mnogi od nas kupe novu odjeću, odjene ju jednom ili dvaput i onda ju nikada više no obuče jer je “izašla iz mode”. Trošimo novac da kupimo ono što je najnovije.
Moda nas je toliko zahvatila da se uopće ne pitamo što nam se događa ni kakve su posljedice naših postupaka. Jednostavno slijedimo “stado”.

Cipele za proljeće

Nakon dugog i hladnog, zimskog perioda dolazi nam proljeće koje donosi više temperature, što znači da ćemo se riješiti i