HEKLANJE

Direktoriji ponuda čine izgradnju poveznica mnogo bržom

TEMU APP 100 E KUPON

Kada pokušavate poboljšati položaj svoje stranice na ljestvici tražilica, često poludite pokušavajući doći do poveznica. Vrijeme je novac, a pokušaj samostalnog postavljanja poveznica oduzima ogromne količine vremena koje bi se moglo bolje potrošiti na izmjenu sadržaja i strateškog smjera vaših web stranica. Outsourcing zadataka potrebnih za ispravno funkcioniranje vaše web stranice ključan je za vaš uspjeh kao webmastera u današnjem internetskom okruženju. A možda je najvažniji aspekt današnjih web stranica upravljanje vezama. Najbolji alati za optimizaciju tražilica u industriji znaju da poveznice čine osamdeset posto pozicioniranja web stranice u tražilicama, a ostalih dvadeset posto odnosi se na optimizaciju stranice.

Ručno ulaženje u direktorije, pretraživanje strukture stranice, pozicioniranja i prisutnost indikatora ne-praćenja iscrpit će prosječnog webmastera. Čak i kada pronađete izvrstan imenik u koji možete uvrstiti svoje web mjesto, još uvijek ćete možda morati platiti urednički pregled vašeg web mjesta. A onda morate čekati da vidite hoćete li biti prihvaćeni. Ako imate posla s besplatnim direktorijima, često morate čekati još dulje da vidite hoćete li biti prihvaćeni. Osim toga, trebate razviti sustav koji vam omogućuje praćenje vaših podnesaka u direktorije kako biste pratili stopu prihvaćanja i odbijanja. Sve to oduzima gomilu vremena i odgađa indeksiranje veza koje vode do vaših web stranica.



Pametne tvrtke shvatile su da bi mogle ponuditi unose imenika po razumnim cijenama ako bi zadovoljile mase. Mnoge tvrtke i pojedinci razvili su nevjerojatne automatizirane sustave koji će proces dobivanja veza učiniti jednostavnim u usporedbi s ručnim postavljanjem. Tražilice često indeksiraju dobre web-stranice, a ako želite da veze koje vode do vaše stranice budu brzo prepoznate i priznate im zasluge, morate pronaći ova cijenjena spremišta veza. Jedan od najlakših načina da sami pronađete direktorije je da odete na Google i upišete add url nakon čega slijedi vaša ključna riječ i riječ imenik. Ili možete izvršiti ovo isto pretraživanje pomoću dodavanja veze sa svojim ključnim riječima. Često je izgradnja odnosa s drugim webmasterima u vašoj niši dobra ideja za postavljanje odgovarajućih poveznica na stranice drugih. Ovaj osobni odnos olakšat će pravilno postavljanje vaših veza i pomoći vam da ih mnogo brže odobrite. Međutim, za većinu ljudi koji žele vidjeti brze rezultate, a nemaju puno vremena biti društveni leptir na internetu, neka vrsta plaćenog imenika koji jamči plasman je pravi put.

Nedavno su pojedinci i tvrtke razvili novi mehanizam za prikupljanje poveznica poznat kao imenik ponuda. Ova mjesta vam omogućuju da unesete ponudu za mjesto na kojem želite da vaša veza bude postavljena na stranici visoko rangirane web stranice. Što je veća ponuda, to je bolji položaj sidrenog teksta vaše web stranice. Unosi prema vrhu stranice bit će više izloženi ljudskom oku, a pauci tražilice dat će im veću težinu. Ovo je doista intrigantan koncept u svijetu imenika koji vam može pomoći da odmah dobijete veze s dobrim pozicioniranjem stranice. Korištenje ovih stranica omogućit će vam da se koncentrirate na sadržaj umjesto da gubite sate na pronalaženje dobrih poveznica.