HEKLANJE

DJELUJ! + Vertical Falls = Kontakt i financijska rješenja usklađenosti

TEMU APP 100 E KUPON

DJELUJ! sada je u poziciji razvijati prilagođeni softver za financijske institucije, zahvaljujući nedavnom stjecanju intelektualnog vlasništva od Vertical Falls Software, Inc. Vertical Falls pružatelj je rješenja u financijskoj industriji. Stjecanje prava intelektualnog vlasništva od Vertical Fallsa omogućit će ACT! za razvoj rješenja za usklađenost i praćenje dokumenata na temelju ACT! CRM (upravljanje odnosima s kupcima) softver za zadovoljavanje specijaliziranih potreba organizacija za financijske usluge. Uloga Vertical Fallsa bit će koncentrirana na preprodaju, implementaciju usluga, migraciju podataka, obuku i podršku te poslovnu migraciju.

“Organizacije koje pružaju financijske usluge su pod regulatornim pritiskom da implementiraju standardne procese izvješćivanja koji zahtijevaju čuvanje povijesti interakcija s klijentima i zapisa o toleranciji rizika klijenata, među ostalim ključnim kriterijima”, objašnjava ACT! viši potpredsjednik i generalni direktor za ACT! Softver. “Integriranjem ACT! s nabavljenom tehnologijom VerticalFalls, isporučit ćemo značajke upravljanja kontaktima i usklađenosti koje su ključne za poslovanje koje brokerske tvrtke, financijski savjetnici i drugi u industriji financijskih usluga trebaju na današnjem tržištu.”



DJELUJ! softversko prvo softversko rješenje specifično za tržište bilo je ACT! Premium za nekretnine 2006. Uspjeh ACT-a! Premium for Real Estate daje jasan naglasak na potrebu za CRM softverskim rješenjem prilagođenim svakoj industriji. DJELUJ! ponovno je to učinio udruživši se s tvrtkom na financijskom tržištu kako bi razvio i isporučio CRM rješenje brokerima kojima je očito potrebno CRM rješenje za praćenje podataka o klijentima i zadržavanje klijenata.

Ovo nisu jedini primjeri DJELUJ! integracija softvera s drugim rješenjima za razvojne programere za bolje rezultate u razvoju proizvoda specifičnih za tržište. 2004. DJELUJ! stvorio partnersku mrežu softverskih dodataka u koju su tvrtke iz različitih industrija integrirale svoj softver s ACT! kako bi proizveli proizvod koji specifično služi potrebama jedne industrije. Specifična usluga koja DJELUJE! može potencijalno osigurati svaku poslovnu industriju preuzeto izravno sa stranice CRM priručnika.

Koncept CRM-a je poboljšati interakciju između kupaca i poslovnih subjekata kroz bolje vođenje evidencije i pristup evidenciji. Uz detaljne dosjee kupaca, tvrtka može prilagoditi način na koji postupa sa svakim kupcem. Slijedeći ovu vjeru, DJELUJ! očito je k srcu primio CRM rješenja radeći upravo ono što CRM zahtijeva od poduzeća. Ovaj genijalni potez sigurno će postaviti ACT! softver iznad ostalih softverskih rješenja za CRM u godinama koje dolaze.