HEKLANJE

Dobra web stranica je web stranica koja radi!

TEMU APP 100 E KUPON

Kako možete znati je li vaša web stranica dobra ili što je dobra web stranica?

Dobra web stranica je web stranica koja radi, ako ste kreirali svoju web stranicu za prodaju nekih proizvoda, možete reći da je vaša web stranica dobra ako prodaje proizvode.



54% svih Google Adsense izdavača priznaje ovisnost o prihodu od klikova. Nedavna online studija koju je provela mala grupa Googleovih izdavača otkrila je da je 54% svih Adsense izdavača ovisno o potencijalu zarade Googleovog sustava plaćanja po kliku.

Neki Google Adsense izdavači trebaju terapiju
Također je otkriveno da su neki izdavači bili toliko ovisni da su provjeravali svoje Adsense statistike i do 50 puta dnevno.

Google Adsense je sustav u kojem pojedinci koji posjeduju web stranice bogate sadržajem mogu zaraditi novac postavljanjem malih ciljanih oglasa unutar sadržaja svojih web stranica.

Oglasi se mogu prilagoditi kako bi odgovarali shemi web stranice, a neki uspješni izdavači mogu zaraditi više od 200.000 USD mjesečno.

Jedan je izdavač izjavio da je njezina ovisnost počela onog dana kad je u svoj html kod postavila Adsense kod. “U Adsense me uveo moj dečko, koji zarađuje oko 1000 dolara mjesečno”. Nadalje je rekla da ne krivi Google za svoju ovisnost, ali groznica u kojoj forumi i blogovi promoviraju činjenicu da se svatko može obogatiti ovom shemom inspirirala ju je da nastavi dodavati stranice i provjeravati svoje statistike.

Kate je izjavila da je zarađivala razumnu količinu novca od Google Adsensea, ali nam je rekla da je također potrošila znatnu količinu novca na skripte, e-knjige i obećanja da će dobiti sve što biste ikada željeli znati o Adsensu, tvrde gurui foruma obogatili su se i bili su voljni podijeliti svoje tajne ako uplatite 97 USD na njihov PayPal račun.

Od krpa do bogatstva za 51 dan
Drugi izdavač s kojim sam razgovarao rekao mi je da ga je njegova ovisnost učinila bogatim čovjekom u 51 dan. “Pretraživao sam internet 15. listopada prošle godine i naišao na web mjesto koje je imalo fotografiju tipa koji je držao Googleov ček na gotovo 200.000 dolara. Ispod slike je stajalo da je to samo ček od Googleove plaće za mjesec dana. Svjetla i zvona su se ugasila u mojoj glavi dok sam mislio, Čovječe, ovo je ono što sam tražio.”



David se bavio online shemama zarađivanja novca oko 6 godina i do danas nije bio vrlo uspješan. Ali imao je 3 web stranice koje su imale tisuće posjetitelja i nakon što je pročitao sve što je mogao o toj temi, David je postavio 2 mala Adsense oglasa na svaku stranicu svoje web stranice od 1000 stranica. “Nisam spavao te noći. Bio sam tako uzbuđen, provjeravao sam svoju statistiku svakih 10 minuta cijelu noć”, rekao je. Upravo kad se spremao odustati, David je provjerio svoju posljednju statistiku. “Bilo je točno 5.50 ujutro i zamalo sam pao

moj stolac. 1000 impresija, 98 klikova i ukupno $18 prihoda. Tog dana nisam mogao spavati dok sam provjeravao svoju statistiku svakih 15 minuta i gledao kako je prihod porastao na više od 58 dolara za taj dan. Bio sam ovisan o ovoj stvari, ova shema bi me učinila bogatim i nisam htio propustiti ni minutu”, rekao je David.

David je prešao s 32 dolara na svom bankovnom računu na više od 6700 dolara u samo 51 dan. Provjeravao je svoju statistiku u prosjeku 60 puta dnevno i proveo je više od 612 sati tijekom tog 51 dana optimizirajući svoje stranice i dodajući sadržaj. David je isto kao i Kate priznao da je dosta svoje zarade potrošio na “kako” knjige, ali je naveo da je to novac jako dobro potrošen.



“Ovisna sam o Google Adsenseu”, rekla mi je Kate, “ali kakvu bi bolju ovisnost mogli imati od zarađivanja novca dok radite nešto što volite”.