HEKLANJE

Domaća zadaća o fakultetskim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Budući da kreditne kartice danas dominiraju svijetom tržišta, čak su i studenti već potencijalni klijenti većine kartičnih tvrtki. To je zato što su studije pokazale da većina studenata ima poteškoća u održavanju svojih troškova, posebno onima koji su daleko od kuće. Zbog toga je kreditna kartica u današnje vrijeme bila “neophodna stvar” za većinu studenata.

U osnovi, fakultetske kreditne kartice se ne razlikuju toliko od običnih kreditnih kartica. Zapravo, fakultetske kreditne kartice klasificiraju se kao osigurane kreditne kartice jer studenti nemaju nikakvu kreditnu povijest koja bi im omogućila da dobiju redovitu kreditnu karticu.



Ali činjenica ostaje oni. Zašto bi tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica bile spremne studentima dati kreditne kartice, a zapravo ne postoji osnova na kojoj mogu utvrditi je li student sposoban platiti ili ne.

Iz dva razloga, kartične tvrtke u njima vide veću priliku. Prvo, istraživanje pokazuje da većina studenata ostaje vjerna svojoj kartičnoj tvrtki čak i nakon što su diplomirali na fakultetu i dobili svoj posao.

Drugo, izvješća pokazuju da su studenti zapravo dobri kupci. Većina njih doista plaća na vrijeme. Štoviše, njihova stanja obično osiguravaju isplativ prihod kartičnoj tvrtki.

S druge strane, fakultetske kreditne kartice također preferiraju većina roditelja, čak i ako znaju da će uvijek postojati tendencija prekomjernog trošenja, zbog činjenice da fakultetske kreditne kartice nude neke dodatne pogodnosti koje druge kreditne kartice ne mogu pružiti.

Dobar primjer za to su studentski zajmovi koji će se koristiti za plaćanje školarine. Time će studentima, ali i roditeljima, biti olakšan način plaćanja školarine po značajnijoj tarifi i planu plaćanja. Osim toga, postoje sveučilišne kreditne kartice koje su bile povezane s nekim ustanovama koje su vrlo korisne studentima. Oni, zauzvrat, mogu dobiti dodatne beneficije i nagrade od tih ustanova kad god na vrijeme podmire svoja dugovanja.

Najbolje od svega je što fakultetske kreditne kartice imaju niže stope od većine običnih kreditnih kartica u slučaju da održavaju dobre ocjene.

Uistinu, fakultetske kreditne kartice dio su “neophodne stvari” studenata. Zapravo, to je također jedan od načina da ih upoznate s detaljima dobrog financijskog planiranja i proračuna.



Ovdje je cilj da učenici znaju kako odgovorno koristiti plastiku i trebali bi znati da sve što rade je njihova odgovornost.

Sada izgledajte mlađe

Svatko od nas čezne za održavanjem mladolikog izgleda, energije i dobrog zdravlja bez bolesti i bolesti. Tražimo pomoć u “otkrićima