HEKLANJE

Eau-La-La

TEMU APP 100 E KUPON

Parfem je sastavni dio ljudske civilizacije koja datira još od starog Egipta. Parfem ima sposobnost dodati romantiku i nadrealni dojam svakodnevnim situacijama.

Samo poprskajte ili nanesite nekoliko kapi ove mirisne mješavine eteričnih ulja i otapala na posebne točke na tijelu i sigurno ćete stvoriti prekrasan miris tijekom dana koji će natjerati glave da se okreću prema vama kako bi se prilagodili olfaktornom osjećaju.



Iako parfemi mogu biti vrlo skupi, shvatite da možete napraviti svoje vlastite parfeme. Naravno, veliki brendovi i industrija proizvodnje parfema koriste kompliciran proces u izradi parfema, ali to ne mora biti tako za vas. Dio procesa industrijskog parfema je stvaranje posebne mješavine prirodnih i sintetičkih mirisa kako bi se dobio dizajnerski miris.

Ako sami izrađujete parfem, najbolje je s vremenom biti dovoljno hrabar i kreirati vlastite mirise koji odgovaraju vašem stilu i raspoloženju. Za početnike, međutim, možete jednostavno pretražiti online besplatne recepte za parfeme koji su jednostavni za pripremu.

Jednom kada vam se proces prilagodi i upoznate se s različitim mirisima, izvorima i načinom na koji kemija vašeg tijela reagira na pomiješane mirise, tada ste na putu da napravite svoj vlastiti jedinstveni parfem koji se može mjeriti s bilo kojim komercijalnim parfemom. dostupno.

Štoviše, budući da sami izrađujete svoj parfem, možete biti sigurni da ćete imati ekskluzivu nad tim mirisom i posjedovati ga. Osnovni izvor prirodnih mirisa koji se koriste u izradi parfema su biljni ekstrakti koji se nazivaju eterična ulja. Eterična ulja su ekstrahirani koncentrirani mirisi iz biljaka koji se koriste kao osnova parfema. Bit će zanimljivo primijetiti da ponekad različiti dijelovi određene aromatične biljke mogu proizvoditi različite mirise, a nijanse svakog od njih mogu se koristiti i miješati zajedno s drugim eteričnim uljima iz potpuno različitih biljaka kako bi se stvorio taj prekrasan jedinstveni miris.

Kada sami izrađujete parfem, možete se odlučiti za kupnju gotovih eteričnih ulja ili za vlastitu ekstrakciju. Međutim, kada kupujete eterična ulja, pobrinite se da ih nabavite od renomiranog izvora kako biste bili sigurni da ćete dobiti 100% eterična ulja, a ne ona s dodacima. Što je veća koncentracija eteričnih ulja, to je aromatičnije.

Da biste napravili i ekstrahirali vlastita eterična ulja, upotrijebit ćete mnoštvo biljnih dijelova kako biste mogli postići miris koji želite. Na primjer, neke biljke će imati aromatičnu koru ili samo aromatično cvijeće. U slučaju voća ipak je lakše i najbolje ekstrahirati eterična ulja iz kore citrusa.

Neće sve voće moći proizvesti očekivane mirise kada se ekstrahira pa je bolje da se držite voća iz obitelji citrusa. Ipak, ovi dijelovi biljke nisu jedina područja gdje možete izvući mirise. Tu su naravno i listovi poput onih biljaka kamilice i ljubičice. Također možete ekstrahirati eterična ulja iz nekih korijena i nekih sjemenki.



Izrada vlastitog parfema rješava problem određenih alergijskih reakcija na visoko obrađene i sintetičke mirise koji su dostupni na tržištu. Stoga napravite vlastiti parfem i zabavite se stvarajući vlastite mješavine koje su baš za vas.

PR marketing

Pomoću PR marketinga dopustite nam da priču o Vama i Vašem poslovanju proširimo na što više relevantnih web stranica, velikih