HEKLANJE

Ekstremne H2O kontaktne leće – uvid

TEMU APP 100 E KUPON

Extreme H2O tehnološki je iskorak u području kontaktnih leća, prve su oblikovane sferične leće koje su savršene za jeftino svakodnevno nošenje.

Ako odlučite izračunati cijenu ovih kontaktnih leća po satu nošenja, vidjet ćete da će Extreme H2O kontaktne leće biti jeftinije od vaših uobičajenih leća. To je zato što ih možete nositi mnogo dulje tijekom dana i mogu vam se držati u očima duže vrijeme.



Nova, vizionarska tehnologija koja stoji iza kontaktnih leća Extreme H2O čini ih idealnim za ljude koji obično osjećaju ono što se naziva nelagodom na kraju dana ili se ponekad naziva “sindrom 5 sati”.

Otprilike u to doba dana većina korisnika postaje svjesna svojih kontaktnih leća, uglavnom zato što tada leće počinju iritirati, smetati i grebati.

Zbog vrhunske udobnosti Extreme H2O nećete razmišljati o njihovom vađenju jer se većinu vremena nećete ni sjetiti da ih imate. Toliko je napredna tehnologija udobnosti u ovim kontaktnim lećama!

Ponekad uz većinu normalnih kontakata jedva vidite dovoljno da se na kraju dana odvezete kući, leće vas toliko žuljaju i iritiraju da ste spremni zauvijek odustati od kontaktnih leća. Pa, nemojte još stavljati te naočale…

S Extreme H2O kontaktnom lećom u svom vidnom polju, međutim, nećete morati gledati na satu! Leća gotovo eliminira kasnu svijest o leći i neugodu. To ga čini pravim rezom u odnosu na većinu drugih dvotjednih kontaktnih leća koje su trenutno na tržištu.

Tajna iza Extreme H2O kontaktnih leća je ključni sastojak: hioxifilcon A, kopolimer GMA-HEMA – nije važno ako ne možete izgovoriti ime! Sve što je bitno je da spoj pomaže kontaktnim lećama da zadrže vlagu na vašem oku, čak i kada bi se većina leća smežurala!

Ova izdržljivost i dosljednost u radu znači da se ove leće doslovno neće skupiti ili izobličiti kako dan odmiče. Pomažući im da zadrže iste dimenzije i količinu propusnosti kisika na kraju dana kao što su to učinili ujutro, kada ste ih prvi put stavili.



Polimerna šminka visoke tehnologije Extreme H2O znači da ćete moći uživati u blagodatima veće udobnosti i dugotrajnosti korištenja, dok će vam leća uvijek pružiti pristajanje i snagu koju vam je propisao vaš oftalmolog.

Ako nosite dvotjedne kontaktne leće i često osjećate kasnu suhoću i nelagodu, razmislite o prednostima kontaktnih leća Extreme H2O.

Pravila za zaposlene žene

Razgovarajmo praktično – o ženskom radu. Kako raditi tako da ostanem žena i ne iscrpim se? Je li moguće? Što

Nadahnuće za web promociju

Web dizajn Delhi, sada je postao samoregulirajuća industrija u Indiji. U Delhiju možete pronaći mnogo organizacija koje se bave web