HEKLANJE

Elegantna, glatka ljetna ljepotica

TEMU APP 100 E KUPON

Moda za toplo vrijeme čini glatku, uglađenu kožu ključnom od glave do pete – a prvi korak za postizanje tog blistavog izgleda je uklanjanje neželjenih dlačica.

Među najpopularnijim načinima uklanjanja dlačica i dlačica: depilacija, šećer i brijanje. Svi, kao što ćete vidjeti, imaju svoje pluseve i minuse.



Od ove tri, depilacija je najdugotrajnija tehnika privremenog uklanjanja dlačica, s rezultatima koji traju dva do osam tjedana, ali postupak – nanošenje toplog voska za čupanje dlačica iz korijena – može biti izuzetno bolan. I dok je jedno od najpopularnijih rješenja za uklanjanje dlačica na gornjoj usnici i bočnoj strani lica, ne preporučuje se za područje brade.

Šećeranje, nešto manje poznata (i manje bolna) alternativa, uključuje korištenje lagano zagrijanog šećera koji se nanosi samo na same vlasi, a ne na korijen. A brijanje, naravno, ne treba objašnjavati.

Ali 22 milijuna žena koje uklanjaju neželjene dlačice s lica otkrile su da uklanjanje dlačica s lica nije tako lako kao s ostatka tijela. Zlatna olimpijska plivačica Janet Evans, poznata po svojoj atletskoj vještini i dobrom izgledu, bila je jedna od njih sve dok nije umanjila problem korištenjem Vaniqa®, prvog i jedinog proizvoda na recept za koji je klinički dokazano da usporava rast neželjenih dlaka na licu kod žena.

“Volio bih da sam znao za jednostavno rješenje problema”, rekao je Evans. “Budući da sam bio plivač, uklanjanje dlaka s tijela bilo je očekivanje, ali dlake na licu bile su druga priča.”

Lokalna krema usporava rast dlačica kako bi se lakše riješila dlačica s lica. A kada se koristi u kombinaciji sa standardnim postupcima uklanjanja dlačica, ne samo da smanjuje pojavu neželjenih dlačica na licu, već može znatno smanjiti broj puta kada morate rješavati problem. Možda će trebati nekoliko tjedana da se vide poboljšanja, ali s otprilike dolarom dnevno isplati se čekati.

Zašto ne samo pincetom? Pa, možda su dobre za obrve, ali – s obzirom na mogućnost razvoja uraslih dlačica – pinceta je definitivno ne-ne kada su u pitanju dlačice na licu. A što se tiče još jedne alternative – ekstremnije elektrolize – ona je i dugotrajna i skupa.

Za najbolje rezultate, Vaniqu treba koristiti zajedno sa standardnim postupcima uklanjanja dlačica kao što su čupanje, brijanje, depilacija, elektroliza ili laser. Ako se nakon šest mjeseci korištenja ne primijeti poboljšanje, prekinite s upotrebom.



Softver za kreditne kartice

Softver za kreditne kartice pomaže trgovcima na malo, bankama, kreditnim sindikatima i drugim tvrtkama povezanim s računima s najboljim rješenjima