HEKLANJE

Flash igrice, najbolje stranice za AdSense zaradu?

Prva asocijacija kada govorimo o računalu to jest kompjutoru su igrice na istome, mama kupi mi kompjuter da igram igrice. Igrice igraju svi, od najmlađih pa do najstarijih korisnika računala.
Danas je mnoštvo stranica napravljeno upravo za igranje, webmajstor koji nema barem jedan web s flash igricama ni nije webmajstor, lol. Internet je prepun stranica s online flash igricama na svakom koraku, pitate se zašto? Razlog ne normalnog porasta webova ove tematike je upravo zarada putem AdSensa. Sve potrebne dijelove za sklopit jednu stranicu s flash igricama možete pronaći besplatno na Internetu, sve što bi trebali uložit je vrijeme i trud te novac za zakup domene i hostinga.
Dakle, za jedan dobar web s flash igricama potreban vam je WordPress kojeg besplatno instalirate, odaberete neku free temu i krenete s uploadanjem igrica to jest *swf datoteka na server. Igrice vrlo lako nađete i preuzmete s drugih stranica jer koliko vidim sve su to više manje jedne te iste igre koje se vrte u krug.
Kada ste objavili barem stotinjak igrica na zadatak vam ostaje da zalijepite oglase, prekrižite ruke i gledate kako zarada raste. Da, naravno..
Vratimo se na početak, zašto baš web stranica s igricama? Zato jer ciljana grupa korisnika dotične stranice biti će nitko drugi nego djeca, što mlađa to bolje.. opet zašto? Iz vrlo jednostavnog razloga djeca nemaju pojma što je to oglas a što nije, obožavaju klikati na bilo što, važno je da svijetli i blica na sve strane, jednako tako kada dijete klikne npr. oglas i dobije tamo neku xy stranicu koja ne sadrži igricu slijedi automatsko zatvaranje dotične stranice.
Kako me ne bi krivo shvatili ne potičem vas na izradu weba s igricama, samo iznosim svoje mišljenje u vezi dotičnih stranica. Evo i lista prednosti i mana flash stranica i moguće zarade na njima.
Prednosti:
– vrlo malo potrebno znanje za izradu stranice
– sve je besplatno osim domene i hostinga
– igrice svih vrsta lako dostupne za “download”
– vrlo velik broj klikova po oglasima
– nema potrebe za pisanjem “pametnog” sadržaja, samo trpaj igre i vozi po principu što više to bolje
Mane:
– postoji ogromna konkurencija čak i na domaćem webu
– odlazak na drugu stranicu jer većina igrica prije učitavanja svijetli linkom ili ugrađenom reklamom
– velik broj nevažećih i slabo plaćenih klikova
Zaključak:
Ako želite svoju vlastitu stranicu s flash igricama ili više njih napravite ih kroz par tjedana te prema procjeni mjesečne zarade vidite jeli rezultat zadovoljavajući. Netko zaradi 50€ mjesečno dok drugi zarade taj iznos dnevno s stranicama koje nude online igranje flash igrica.

Ideje za uređenje dvorišta

Bez obzira gdje živite, nema ništa bolje od opuštanja na otvorenom u toploj ljetnoj noći gledajući kako vaše ideje za

Aukcije

Pravila aukcije Bilo online ili offline, aukcije su prilično popularne i bile su glavna atrakcija za poslovne ljude, kao i