HEKLANJE

Hostgator Host koji pruža usluge web hostinga

TEMU APP 100 E KUPON

Ako tražite dijeljeni hosting ili hosting prodavača, možda biste trebali otići na Hostgator.com. Hostgator je specijaliziran za usluge web hostinga i koliko vidim, rade dobar posao. Nedavno su osvojili nagradu Editors’ Choice Award koju dodjeljuje Findmyhost.com. Mislim da su to zaslužili.

Hostgator.com je i pouzdan i brz – bitne kvalitete za bilo koje web poslovanje. Rade na Dual Xeon poslužiteljima s 4GB memorije i IDE tvrdim diskovima. Štoviše, uz njihovu tvrdnju o neprekidnom radu od 99,9 posto, oni pružaju sjajne hosting pakete. U isto vrijeme, oni su prilično pristupačni.



Osnovni paket dijeljenog hostinga nudi se po mjesečnoj cijeni od 6,95 USD. Godišnje cijene za naprednije pakete počinju od 9,95 USD. Možda mislite da je to malo više od cijena koje nude drugi pružatelji web hostinga. Po mom mišljenju, to je itekako vrijedno novca. Štoviše, svaki od paketa dolazi s tridesetodnevnim jamstvom povrata novca. Zato samo pričekajte i vidite neko vrijeme prije nego što izreknete svoju konačnu presudu. Pretpostavljam da ćete željeti ostati s Hostgatorom neko vrijeme.

Postoji nekoliko drugih prednosti korištenja Hostgatora. Kao prvo, dobivate trenutne sigurnosne kopije za svoju web stranicu. Štoviše, možete ugostiti neograničen broj domena, poddomena i FTP računa. Ipak, najosnovniji paket dijeljenog hostinga ima ograničenja. Omogućuje jednu domenu i dvadeset poddomena. Naravno, uvijek se možete prebaciti na bolji paket kada počnete širiti svoju web stranicu. A s čak pedeset i dvije skripte, ovo je odličan web host.

Općenito, većina korisnika je zadovoljna upravljačkom pločom koju nudi Hostgator. Zapravo, njihov CPanel smatra se jednim od najboljih u svijetu web hostinga. Dodava udobnosti upravljanja vašim domenama i poddomenama. Demo upravljačke ploče pomaže novim korisnicima da se naviknu na razne pogodnosti koje nudi Hostgator.

Po mom mišljenju, jedna od najvećih vrlina Hostgatora je to što nudi izvrsnu korisničku uslugu. Većina paketa nudi trenutno postavljanje bez dodatnih troškova. Postoji 24-satna korisnička podrška. Možete odlučiti želite li komunicirati s njihovim predstavnicima korisničke službe putem chata uživo ili telefona. Također možete koristiti sustav e-mail ulaznica. Otkrio sam da su njihovi rukovoditelji službe za brigu o kupcima često više nego spremni dati sve od sebe kako bi vam pomogli. Da, postoje povremene zabune. U cjelini, međutim, čini se da Hostgator.com zadovoljava svoje kupce.