HEKLANJE

Saznajte kako postići najbolju ponudu kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Nabaviti vlastitu kreditnu karticu nije tako lako kao što možda mislite. Podnošenje zahtjeva za otvaranje računa kreditne kartice zahtijeva puno razmišljanja.

Prije nego što krenete do svog agenta za kreditnu karticu, postavite si neka pitanja, poput toga, želite li plaćati kredit svaki mjesec ili umjesto toga nositi saldo? Također treba uzeti u obzir vrstu ograničenja kreditne linije. Kreditne kartice nude mnogo paketa pogodnosti, razmislite o paketu koji bi odgovarao vašim potrebama.



Ako želite zadržati stanje, potražite kreditnu karticu koja nudi najbolju kamatnu stopu ili ponudu godišnje naknade. Međutim, ako namjeravate plaćati kredit svaki mjesec, potražite onaj koji nudi najnižu kamatnu stopu.

Kreditni limit određuje koliko daleko možete ići sa svojom karticom. Razmislite o najnižoj granici koja bi odgovarala vašim potrebama, a ne vašem životnom stilu. Zapamtite da bi to trebalo biti iz potrebe, a ne iz luksuza. Dodavanje 30% na limit koji ste dogovorili. To će povećati vrijednost kartice. Što znači da možete koristiti karticu na normalnoj osnovi i još uvijek imati dovoljno vrijednosti ako se pojavi hitan slučaj.

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude ogromne bonuse na svojim karticama. Ako ste se htjeli prijaviti za ove pakete, mislite, mislite i još jednom mislite! Hoće li vam zaista biti od pomoći ili su tu samo da vam zagorčaju kreditni život?

Naravno, stol je krcat različitim jelima. Trebate nabaviti samo jedan pa nemojte žuriti s onim koji dobro izgleda. Uvijek imate slobodu uspoređivati jednu kreditnu karticu s drugom.

Uvijek odaberite kreditnu karticu koja nudi najniži godišnji postotak (APR). APR može biti “fiksna” ili “varijabilna” stopa. Fiksne stope se ne mijenjaju kao što naziv implicira, ali su više. Varijabilne stope mijenjaju se ovisno o ekonomskim kretanjima. Ovo treba uzeti u obzir ako se odlučite na nošenje vage.

Neke kreditne kartice nude razdoblje odgode od 25 dana prije nego što naplate kamate na kupnju. Ali neki možda i nisu. Potražite one koji ga imaju i što je duže razdoblje odgode, to je ponuda bolja.

Također morate provjeriti ostale naknade vezane uz kreditnu karticu. Ovo su kaznene stope, kao i druge naknade kao što su naknade za prekoračenje ograničenja i naknade za zakašnjelo plaćanje.



Kad birate karticu, uvijek imajte na umu da uzmete onu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama, au isto vrijeme i najbolju ponudu koju možete izvući.

Činjenice o šećeru

Histerija oko štetnosti šećera uzima maha na svim kontinentima. Liječnici kažu da je toksičan, da uzrokuje niz kroničnih bolesti itd.