HEKLANJE

Igrajte na sigurno u salonu za nokte

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada izašli iz salona za nokte s više nego što ste očekivali – infekcijom? Neki saloni za nokte su utočišta za bakterije i klice, a mali rez na kožici može uzrokovati ozbiljnu gljivičnu infekciju ako se ne poštuju odgovarajuće higijenske tehnike.

Zdravstveni rizici povezani s salonima, prema Američkoj akademiji za dermatologiju, uključuju bakterijske infekcije; gljivične infekcije poput atletskog stopala, gljivica noktiju i gljivica; i virusne infekcije.



Postati svjestan okoline i sanitarnih postupaka u vašem salonu od ključne je važnosti kako bi vaše iskustvo bilo ugodno i zdravo. Evo nekoliko savjeta tvrtke BTG Cosmetics Inc. o tome na što trebate obratiti pozornost prilikom sljedećeg posjeta salonu:

Fashionistice dolaze u svim oblicima i veličinama. Djevojko, zgodna si! Ne dopustite da te bolesno anoreksične manekenke diktiraju što smijete, a što ne smijete nositi! Stoga odnesite samouvjerenog sebe u najbliži butik i kupite onu slatku odjeću koju ste bacili u oči!

Završilo je 15 minuta slave za muumuus s printom cvijeća i šator haljine! Vrijeme je da potražite svoj osobni stil i kažete svijetu o njemu!

Sada postoji mnogo opcija za raskošne fashionistice. Ključ odabira sjajne odjeće je sastavljanje sjajne odjeće ponekad riskantno, ali jednostavno. Evo nekoliko savjeta:

Najvažniji savjet je kupiti odjeću koja vam pristaje. Ne nosite komad koji pokazuje izbočine ili valove. Ovo nije laskavo.

KISS – Neka bude jednostavno, sestro! Haljina u jednoj boji. Jedna boja pomoći će umanjiti naglašavanje problematičnih područja izdužujući vašu siluetu. Ako vaš ton kože izgleda sjajno s ružičastom, izvolite!

Stani okomito! Okomite trake stvaraju iluziju da ste mršavije.



Nosite štikle. Nošenje najmanje pete od 1” pomaže izdužiti noge i tako izgledati vitkije.

Ne nosite ništa s niskim strukom! Vrlo malo ljudi to može ispravno izvesti.

Pohvalite odjeću blejzerom i remenom. Blazeri i sakoi pomažu da vaš struk izgleda manje. Sakoi i kardigani trebaju biti dugi i otkopčani. Izbjegavajte skraćene jakne koje privlače pozornost na vaš struk i stražnjicu.



Kako biste izdužili vrat, nosite topove s otvorenim izrezom poput v-izreza.

Držite se hlača s blagim širenjem na dnu. Olovka tanke nogavice naglašavaju stražnjicu.

Jedna stvar koja se zanemaruje je pravi grudnjak. Pravilno pripijeni grudnjak zapravo može učiniti da izgledate mršavije.



Važne su i proporcije. Prevelika torbica odličan je modni dodatak, no mala torbica učinit će vašu figuru većom.

Dakle, dame, ne skrivajte te prekrasne obline ispod dosadne, široke odjeće! Pokažite svoju zaobljenu figuru svojim novim stilom i štihom.