HEKLANJE

Informacije i resursi o lošim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Sljedeći su važni pojmovi koje treba uzeti u obzir i koji se općenito trebaju objaviti u zahtjevima ili pozivima za kredit koji ne zahtijevaju zahtjev. Raspitajte se o ovim uvjetima kada tražite karticu. Godišnja postotna stopa. APR je mjera troška kredita, izražena kao godišnja stopa. Također je potrebno objaviti prije nego što postane obvezan na računu i izvodima računa. Izdavatelj kartice također mora otkriti “periodičnu stopu” stopu koja se primjenjuje na vaš nepodmireni dug kako bi se izračunala naknada za svako obračunsko razdoblje. Neke kartice dopuštaju izdavatelju da promijeni APR kada se promijene kamatne stope ili drugi pokazatelji koji se nazivaju indeksi. Budući da je promjena stope povezana s učinkom indeksa, ti se planovi nazivaju programi “varijabilne stope”. Promjene tečaja povećavaju ili smanjuju financijski trošak na računu. Ako razmišljate o prethodno odobrenoj kartici s promjenjivom stopom, izdavatelj mora pružiti različite informacije koje otkrivaju: da se stopa može promijeniti; i kako se određuje stopa – koji se indeks koristi i koji se dodatni iznos, “marža”, dodaje za određivanje nove stope. Najkasnije također morate primiti informacije, prije nego što postanete obveznici računa, o svim ograničenjima o tome koliko i koliko često se tečaj može mijenjati. Slobodno razdoblje. Također se naziva “razdoblje odgode”, besplatno razdoblje vam omogućuje da izbjegnete troškove financiranja kreditnom karticom plaćanjem cijelog duga prije datuma dospijeća.

Većina tvrtki naplaćuje godišnje članarine ili naknade za sudjelovanje. Često se kreću od 25 do 50 dolara, ponekad i do 100 dolara; “gold” ili “platinum” kartice često naplaćuju do 75 dolara, a ponekad i do nekoliko stotina dolara. Choice Credit nudi mnoge mogućnosti. Neki mogu uključivati i druge troškove. Neki izdavatelji naplaćuju naknadu ako se kartica koristi za dobivanje predujma u gotovini, zakašnjelo plaćanje ili prekoračenje kreditnog ograničenja. Neki naplaćuju mjesečnu naknadu bez obzira koristite li karticu ili ne. Choice Credit pruža sve informacije potrebne za mudar izbor.



Ako nema slobodnog razdoblja, važno je znati koja se metoda koristi za izračun financijskog troška. To može značajno utjecati na to koliki će se financijski trošak platiti – čak i ako APR i obrasci kupnje ostanu relativno konstantni.

Članak

Najčešća pogreška ljudi koji pokušavaju sastaviti svoj prvi životopis jest da unose previše podataka. Žele opisati sve što su ikada