HEKLANJE

Internet Zarada sa Micro-Niche Stranicama – Uvod

TEMU APP 100 E KUPON

Internet zarada sa micro-niche stranicama je dobar početak za sve koji žele imati svoj Internet posao. Prije no što počnem objašnjavati ovu metodu Internet zarade želim vam naglasiti da je potrebno imati minimalno 5 stranica ove vrste kako bi počeli ozbiljnije zarađivati.
Nemojte očekivati da vam Internet zarada bude odlična sa samo 2 niche stranice ali budite sigurni da vam je Internet zarada osigurana ako znate što trebate raditi i ako se ozbiljno posvetite ovoj metodi. Ova metoda nije nova i vi netrebate imati neko posebno znanje o zaradi na Internetu.
Nemojte na početku trošiti previše vremena i nekoliko puta na dan provjeravati koliko ste zaradili jer vam to neće donijeti nikakve rezultate. Iskoristite svoje vrijeme i izrađujte što više stranica jer će vam one donijeti Internet zaradu.
Micro-Niche Internet Zarada – Strategija
Strategija se sastoji od izrade malih stranica koje je potrebno optimizirati za određene ključne riječi koje se nalaze u nazivu proizvoda koji opisujete. Tekst za opisivanje tih proizvoda možete vrlo jednostavno naći na Google-u. Pronađete nekoliko stranica koje govore o tim proizvodima, pročitate ih i opišete svojim riječima.
Najvažnije je da vam posjetioci dolaze besplatno putem tražilica ali možete dovesti posjetioce i sa drugih mjesta kao što su forumi, blogovi, YouTube i dr. U ovoj vrsti Internet zarade je odlično što posjetioci traže određen proizvod po njegovom nazivu i njihove kreditne kartice se nalaze u njihovim rukama.
Sada možda mislite da je potražnja za ove ključne riječi mala i ja ću vam odmah reći da ste u pravu. Potražnja je mala i ako idete na Google Keyword tool provjeravati, moguće je da neće pokazati ništa ali nemojte brinuti zbog toga jer ću vam pokazati kako možete znati kupuju li ljudi te proizvode ili ne.
Koju Vrstu Proizvoda Ponuditi za najbolju Internet Zaradu
Na ovakvim stranicama se nude proizvodi koji se svakodnevno kupuju. Možete ponuditi digitalne proizvode (e-knjige) ako ste sigurni da će prodaja biti dobra ali uglavnom je potrebno ponuditi proizvode koji su opipljivi (materijalni) poput cipela, torbica, kablovi za kamere ili mobitele, nešto za kućne ljubimce i sl.
Koju Vrstu Web Stranica Izrađivati
Za micro-niche stranice je najbolji WordPress blog koji je instaliran na vašem hostingu i na njemu je potrebno opisati 8-10 proizvoda. Obratite pažnju da kvalitetno opisujete proizvode i da sadržaj sadrži 3-5% ključnih riječi radi on-page SEO optimizacije. Nemojte na jednom blogu nuditi proizvode koji su različiti jer na taj način će biti premalo sadržaja za određenu ključnu riječ koja je glavna i nalazi se u domeni bloga. Ako pokušate nuditi više različitih proizvoda teže će vas tražilice staviti u vrh pretrage.
Morate obratiti pažnju i na vizualni doživljaj posjetioca što ovisi o izboru teme bloga ali o tome ću govoriti u drugom postu.
Internet Zarada Ovisi o Posjeti
Kao što sam već rekao, većina posjetioca mora dolaziti sa tražilica kako bi vam Internet zarada bila što veća. Zato morate paziti na omjer ključnih riječi prilikom pisanja sadržaja i morate ih pravilno rasporediti po cijelom tekstu.
On-page optimizacija je vrlo važna kako bi vas tražilice što brže postavile na vrh pretrage. Off-page optimizacija se sastoji od povratnih linkova koji upućuju na vaš blog i trebaju biti sa relevantnih stranica ali ako vam on-page optimizacija nije dobra, sve pada u vodu.
Internet zarada sa vašim prvim blogom će početi tek za 2-3 mjeseca (možda i manje) i možda će biti oko $50 mj. ali nakon što izradite više blogova zbroj će biti mnogo veći i vaš Internet posao će se isplatiti. Izrada jednog bloga će trajati 3-5 dana i nakon toga se trebate posvetiti povratnim linkovima što nikad ne prestaje. Što je blog stariji i ima više povratnih linkova, tražilice će ga više cijeniti i vaša Internet zarada će biti sve veća.