HEKLANJE

iPhone oprema za vaš pametni telefon

TEMU APP 100 E KUPON

Nekada davno dok sam bio mlađi i zaluđeniji novim tehnološkim stvarima bio sam i zaljubljen u iPhone. Naravno prva serija iPhonea bila je moja ali sa novom serijom nisam se htio igrati. Ne zato što je bila pre napredna nego baš suprotno. Za ono što sam ja htio bio je pre ograničen.
Ne – ne, ovo nije pljuvanje Appleovog proizvoda nego jednostavno moj odabir. Prebacio sam se na Android jer je i jedan od razloga bio i sam iPhone punjač za iPhone 3 proizvod.
Da, ne bi čovjek rekao da jedan punjač može učiniti takvu prevagu u kupovini (ili možda nabavci ako vam je draže) jednog mobilnog uređaja. U ovom članku nije riječ o blaćenju uređaja, nije čak ni riječ o njegovoj nefunkcionalnosti jer okorjeli iPhone korisnik će smoći snage i kupiti vrlo vjerojatno i najnoviji proizvod ovog branda.
Vratit ćemo se na samu temu o kojoj uistinu i pišem ovaj članak. Riječ je o samom iPhone 3 punjaču, odnosno dodatnoj iPhone opremi.
iPhone se odlučio pozabaviti sa svojim kupcima i ne samo da je ograničio izbor aplikacija i ne dozvoljavanje open source programa nego je napravio korak više. Od samih početaka znate da je uvrstio svoju platformu u sam iTunes i tako ograničio i prijenos te instalaciju svih aplikacija putem te aplikacije. Srećom po svoje korisnike dozvolio je da iTunes radi i na Win tako da korisnici ne moraju povlačiti dublje u novčanik da bi si kupili još jednu stvarčicu iz svog Apple asortimana. Neki će reći da sam zloban a ja ču reći da im samo to još nedostaje jer jedino tako mogu postati još dominantniji na samom tržištu ali su svjesni da na taj način gube i veliku većinu svojih korisnika jer i ovako su li-la sa istima. Novi brand aplikacije rade na novom iOSu koji ne podržavaju stariji korisnici iPhonea. Naravno time ih tjeraju da kupe novi uređaj…
Hm .. Cijeli ovaj post na kraju je izgubio smisao jer gledajući okolnosti sam punjač i nije toliki problem. Pa nije problem ako ne možete napuniti svoj uređaj drugim punjačem, pa nije ni bitan punjač za iPhone 3 jer će ionako biti pre slab u skorije vrijeme, neće ga trebati nositi uz svoj telefon, neće ga trebati puniti jer uskoro neće moći gurati programe koji izlaze za najnoviji iOS….
iPhone 3 punjač zaista mi više ne liči kao neki problem. Ne smeta me niti to da iPhone ne može imati zamjenski punjač, pa ne smeta me niti što je izašao novi iPhone a svoj stari punjač poklonit ću nekome od frendova možda ni njemu neće pomoći kao ni meni…

Ivana Kindl, Branka Delic & Kikici

Zagreb,Croatia,Europe – A song co-written, by Silvestar Dragoje Šomi was chosen as the winner of national Croatian Olympic Committee songwriting