HEKLANJE

Iz drevne Kine i Indije: istok susreće zapad u novoj kremi protiv starenja

TEMU APP 100 E KUPON

Zanimljivo je vidjeti kako znanstvenici kombiniraju drevno znanje s najnovijim znanstvenim otkrićima kako bi stvorili istinski učinkovite proizvode za njegu kože protiv starenja.

Ovaj članak će proučiti Avonovu noćnu kremu Anew Alternative, prekrasnu kombinaciju moderne znanosti i drevne mudrosti s Dalekog istoka. Kombinira visokotehnološke tetrapeptide s jedinstvenom mješavinom drevnih istočnjačkih biljaka za poništavanje opuštenosti lica.



Osobno mogu potvrditi da je u roku od mjesec dana moja linija brade bila definiranija, ton kože ujednačeniji, a vrat osjetno čvršći.

Aktivni sastojci, detaljno opisani u nastavku, djeluju na: zaštitu kože od upala uzrokovanih virusima, bakterijama i gljivicama; poboljšati cirkulaciju kako bi se ubrzao oporavak i ojačala koža; i kontrolirati upalni odgovor tijela (kao što su to radili vaši hormoni u mladosti).

Indijska himalajska biljka štiti

Ekstrakti himalajskog stabla nima, koji se često naziva Nature’s drogerija, koriste se u medicinske svrhe najmanje 2500 godina. Drvo je cijenjeno zbog svojih antivirusnih, antibakterijskih i antigljivičnih svojstava. Anew Alternative sadrži ekstrakt cvijeta neema (Malia Azadirachta) za sprječavanje upale kože.

Kineska biljka okrepljuje

Dobrobiti ekstrakta korijena sečuanskog ljupčaca (Ligusticum Chuanxiong Root Extract) prvi su put dokumentirane u Shennong Bencao Jingu objavljenom 500. godine naše ere (predstavlja kompilaciju informacija o bilju za koje se vjeruje da su stari 5000 godina). Bencao Jing je najraniji postojeći kineski farmakološki tom i danas se često spominje. Poznato je da ekstrakt korijena ljupka jača krv i poboljšava cirkulaciju. Kada se nanese na kožu, ekstrakt korijena ljupka ne samo da ubrzava zacjeljivanje nego i poboljšava tonus kože.

Tetrapeptidi kontroliraju upalu i omogućuju zacjeljivanje kože



Finally Anew Alternative sadrži palmitoil tetrapeptid-3. Tetrapeptidi zapravo poništavaju opuštenost kože obuzdavanjem upalnog odgovora kože.

U našim mladim godinama, upalni odgovor je dobra stvar. To je način na koji tijelo ogradi ozlijeđeno područje i spriječi širenje infekcije. Kada završi s radom, hormoni zaustavljaju upalu.

Međutim, kako razina hormona opada s godinama, upala se širi. Starijoj koži osiromašenoj hormonima treba više vremena da zacijeli i na kraju uopće ne zacijeli u potpunosti.



Smatram da je vrlo zanimljivo da nakon što shvatite kako djeluju sastojci za njegu kože protiv starenja, počinjete shvaćati da ne govorimo samo o kozmetici i taštini, već da mnogi takvi tretmani zapravo mogu rezultirati boljom kvalitetom života.

U slučaju Anew Alternative s kombinacijom drevnih biljaka i modernih tetrapeptida, rezultat je koža koja bolje zacjeljuje i manje je sklona infekcijama.

Drugi primjer, u slučaju pentapeptida, rezultat je deblja koža koja čini jaču barijeru protiv infekcije. Pentapeptidi potiču rast novog kolagena ispod površine kože i popunjavaju bore iznutra.



Prilično nevjerojatna stvar.

Je li biljni način ispravan?

Sve više i više ljudi odlučuje živjeti biljni život: odmičući se od kemikalija i znanstvenih lijekova i uzimajući tradicionalne biljke