HEKLANJE

Izbjegnite da vas iznenadi kada vodite kućni posao

TEMU APP 100 E KUPON

Malo je stvari koje je poduzetniku teže podnijeti od iznenadnih neočekivanih obrata događaja. To se može odnositi na iznenadni neočekivani račun koji stigne poštom ili kratki podsjetnik vaše prijateljske lokalne porezne uprave da kasnite s podnošenjem tromjesečnih poslovnih poreza. Budući da vaš kućni posao nije samo vaš kruh i maslac, već je i doslovno povezan s životom vašeg osobnog doma, vaša sposobnost apsorbiranja rizika i iznenađenja znatno je smanjena.

Stoga ćete morati posebno paziti da osigurate da vaše financijsko zdravlje bude zaštićeno u cijelosti. Ako vaše poslovanje iznenada doživi nalet rasta, morate biti u mogućnosti držati korak; ako se iznenada nazire velika promjena, možda zbog katastrofalnog zaokreta u gospodarstvu, morate biti u stanju odgovoriti na nju. Poduzimajući tri jednostavna koraka, osigurat ćete da, bez obzira na to što se dogodi, znate podnijeti neočekivano i nećete biti iznenađeni kada vodite kućni posao.



Prije svega, bitno je da ste osigurani. Ne samo da vaš dom treba biti osiguran, već i vaša tvrtka može zahtijevati određene police osiguranja od odgovornosti. Provjerite ovu stvar s iskusnim osiguravajućim agentom i zatim pronađite pokriće koje na najadekvatniji način štiti vas i vaše poslovanje. Zatim, ako se razbolite, postanete ozlijeđeni ili onesposobljeni, ili se jednostavno morate suočiti s kvarom poslovne opreme u vašem domu, vaš kućni posao neće postati žrtva problema, već će umjesto toga dobiti sredstva potrebna za održavanje statusa quo do opet čvrsto preuzimaš vladavinu u ruke.

Drugo, zapamtite da u slučajevima kada ćete ugostiti klijente u svom domu, uvijek postoji mogućnost da se netko ozlijedi. Stoga ćete morati imati odgovarajuće osiguranje od odgovornosti koje će vas zaštititi u slučaju da se klijent posklizne i padne ili se na neki drugi način ozlijedi. Osiguranje od odgovornosti koje vas štiti od potraživanja proizašlih iz upotrebe bilo kojeg proizvoda koji možda prodajete ide ruku pod ruku s ovom vrstom police osiguranja i još jednom će vas vaš stručnjak za osiguranje moći savjetovati o vašim potrebama.

Posljednja, ali ne i najmanje važna je vrsta zaštite koju vi sami možda ne uživate, ali koja će pokazati razliku između brige o vama i krajnjeg siromaštva za vašu obitelj: životno osiguranje! Zaštitite svoj posao i svoju obitelj od propasti tako što ćete osigurati svoj život kako bi vaši voljeni mogli zadovoljiti svoje potrebe u slučaju da neočekivano umrete. Ovo će također omogućiti vašoj obitelji da preuzme posao ako to želi. Izradom operativnog priručnika ostavit ćete im ne samo sredstva potrebna za vođenje posla, već ćete im također omogućiti da ga nastave voditi i profitirati na isti način na koji ste vi!

UREĐAJI ZA VRT I OKUĆNICU

Imate li vrt ili okućnicu tada u njima neprestance nešto morate raditi. Užitak je ovo, dakako, posebice kada vidimo rezultate