HEKLANJE

Izgradite svoje web mjesto oko svojih resursa – Oglašavanje resursa za vaše web mjesto

TEMU APP 100 E KUPON

Svi prikupljamo resurse na internetu kako bismo ih dali našim posjetiteljima. Zašto ne, daje dodatni bonus vašoj web stranici. Ono što želimo učiniti je koristiti što više resursa u svoju korist. Oglašavajte svoju tvrtku oko svojih resursa i steknite veliku vidljivost.

Većina web-mjesta koristi resurse za poboljšanje funkcionalnosti svojih web-mjesta, jedina stvar koju ne vidimo da je implementirana je promocija putem samooglašavanja. Posjetiteljima dajete sjajne resurse, zašto onda ne oglašavate svoju tvrtku unutar tih resursa ?



Oglašavanje vlastitim sredstvima:

Ako ponovno ispisujete članke na svojoj web stranici, te članke možete koristiti za oglašavanje svoje tvrtke. Razlog zbog kojeg to činite je jednostavan, dodavanje članaka na vaše web mjesto će povećati vaš promet, zar ne? Nakon što vaši članci sami počnu dobivati dobar promet od tražilica, ljudi će doći na vašu stranicu izravno iz tog članka. Želite biti sigurni da znaju tko je domaćin ovog članka. Ovo je sjajno vrijeme da počnete promovirati posebne ponude koje možda imate.

Smatrajte se svojim najboljim oglašivačem:

Hostate li direktorij resursa? Možda vaša tvrtka radi zamjenu veza, možda jednostavno želite svojim posjetiteljima dati neke sjajne web stranice s resursima unutar vaše industrije. Uvijek provjerite je li vaša poveznica iznad ostalih. Provjerite je li vaša tvrtka navedena broj 1. Čak se ne mora raditi samo o vašoj naslovnici. Budite kreativni, začinite ono što navodite unutar popisa vlastitih izvora.

Cijela poanta je ovo:

Mnoge stranice s vašim resursima dobit će promet izravno s drugih mjesta. Samo zato što su ovi resursi na vašoj web stranici nije dovoljno izloženo za vaše poslovanje. Želite oglašavati što je više moguće za sebe, a da ne budete previše napadni ili uvredljivi.

Banner oglašavanje nikada nije bilo mrtvo:



Dugo su govorili da je banner oglašavanje mrtvo. Neki još uvijek rade. Rekao sam tada i još uvijek tvrdim da banner oglašavanje funkcionira sve dok se pravilno implementira. Dodavanje malog natpisa iznad svih vaših članaka i imenika resursa nije loša stvar. Dodavanje 5 na jednu stranicu može biti pretjerano i previše napadno. Pokušajte izraditi bannere koji se odnose na resurse na umu. To će zauzvrat stvoriti dodatni resurs za tražilice i posjetitelje.

Tvoja domaća zadaća:

Negdje večeras, čak i sada, ponovno zavirite na svoju web stranicu i potražite područja u koja možete dodati mali dio reklame za svoju tvrtku. Ako nemate sredstava, sram vas bilo, stvorite nešto odmah i implementirajte si neku reklamu.



Do sljedećeg puta, ostanite kreativni i napredujte svaki dan!

Zaključak je da nitko nije ovdje da te drži za ruku. Možemo samo sjediti i gledati kako biste vidjeli što smatrate prikladnim za predstavljanje svoje tvrtke, prezimena i časti. Poboljšanje vaše stranice donosi veličinu vašem radu. Ako ne sada, možda kasnije.

Moje obećanje tebi:



Ako večeras poboljšate cijelu svoju stranicu, sutra će biti sjajan dan za vaše poslovanje. Proći će zasluženi lifting lica koji je unio život u sliku. Osjećat ćete se bolje u vezi sa sobom i kuda idete.

Nadam se da ste uživali u članku.

Bankirajte svoj blog!

Osim ako ste se tek probudili iz 20-godišnjeg sna, svjesni ste blogova… Internetskih ‘web-logova’. Mnogi od nas koriste blogove za

Spajanje na Internetu

Ne, ne govorim o TAKVOJ vrsti povezivanja…ovo je poslovni članak, zaboga! Govorim o izgradnji obostrano korisnih odnosa s drugim vlasnicima