HEKLANJE

Poslovne kreditne kartice: zašto ih treba svaka mala tvrtka

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Edward Vegliante

Potencijalne dobrobiti i prednosti korištenja kreditnih kartica za bilo koju malu tvrtku su previše značajne i vjerojatno previše brojne da bi se lako zanemarile.



Poslovne kreditne kartice zapravo su izvrstan alat za upravljanje troškovima malih poduzeća. Na prvu se ovo može činiti čudnom tvrdnjom s obzirom na dobro poznatu činjenicu da je mnogo lakše potrošnja izmaknuti kontroli kada se koristi plastika nego kada netko plaća čvrstim novcem. Ovo je doista jedan od ključnih čimbenika u ljudskoj prirodi koji je pomogao da poslovanje s kreditnim karticama postane tako uspješno i napredno. Međutim, istina je da je impulzivno trošenje ili nepromišljeno trošenje obično vrlo malo vjerojatno u poslovnom trošenju. Ako ništa drugo, većina malih poduzeća mora pažljivo brojati novčiće da bi preživjela. Dakle, loša strana plastičnog novca ili kreditnih kartica uopće ne dolazi u obzir.

Kupnje su kritično područje za male tvrtke – kreditne kartice mogu pomoći

Potrošnja i kupnja važan su dio svakog velikog ili malog posla. U stvari, rashodi i kupnje obično imaju tako velik utjecaj na konačni rezultat da opća financijska izvedba poduzeća ovisi o tome da li se ono pravilno vodi. Pravovremena informacija za početak je toliko važna da je često značila smrt ili opstanak mnogih malih poduzeća. Često je važno znati kamo novac odlazi kako bi se problemi mogli rano otkriti i pravodobno poduzeti mjere i odluke kako bi se spriječili ozbiljniji financijski problemi za malo poduzeće.

Upravo tu dolazi do izražaja jedna od ključnih prednosti kreditnih kartica za male poduzetnike. Čarolija je ovdje u izvješćivanju o troškovima koje dolazi u obliku detaljnih mjesečnih izjava s razvrstanim stavkama. Analiza je dodatno olakšana uključivanjem raščlanjivanja kategorija.

Dakle, ako su na primjer troškovi preveliki u određenom području i što će svakako imati utjecaja na dobit, tada se to može rano uočiti i riješiti. Često su neumjereni troškovi ili rashodi simptom, a ne bolest, tako da upravitelj male tvrtke ima priliku rano identificirati “bolest” i s njom se suočiti u skladu s njom.

Sustav za izvješćivanje o poslovnim kreditnim karticama idealan za vlasnike malih tvrtki

Svatko s iskustvom u malom poslovanju duboko će cijeniti ovu prednost jer je stvarnost na terenu takva da će glavni donositelj odluka ili donositelji odluka u malom poduzeću obično biti vrlo zaposleni i uključeni u desetke različitih kritičnih aktivnosti u poslovanju koje identificiraju potencijalni problemi nikad nisu laka stvar. Ali s poslovnim kreditnim karticama i njihovim detaljnim sustavom izvješćivanja putem izvoda, igra se dramatično mijenja u korist vlasnika male tvrtke.



Ono što stvari čini još lakšim i praktičnijim je činjenica da većina izdavatelja poslovnih kreditnih kartica daje izjave koje su dostupne na internetu i mogu se preuzeti i spojiti s nekim popularnim računovodstvenim softverom za male tvrtke. Ovo štedi dragocjeno vrijeme za male tvrtke koje često nemaju dovoljno osoblja. Zapravo, s ovom online opcijom omogućen je dnevni nadzor.

Rezultat svega ovoga je da samo dobivanjem poslovne kreditne kartice mala tvrtka pretvara svoj odjel računovodstva u jedinicu za izvješćivanje bez papira, ali iznimno učinkovitu koju zapravo vodi netko drugi koji na kraju snosi većinu režijskih troškova koji idu uz to.

Kada dodate druge prednosti koje idu uz poslovne kreditne kartice kao što su nagrade za povrat gotovine i milje zrakoplovnih kompanija za česte putnike, tada postaje očita važnost svake male tvrtke koja koristi poslovne kreditne kartice.



Pogled na bodybuilding kao sport

Natjecateljski bodybuilding je sport u kojem sportaši pokušavaju razviti i održati savršeno mišićavo tijelo. Dok natjecatelji u bodybuildingu pokazuju svoju

Hrana koja smanjuje apetit

Kada gubite kilograme, morate se strogo pridržavati tri aspekta: uravnotežene prehrane, vježbanja i ne podleći gladi. Posljednji od ovih aspekata

Primer optimizacije za tražilice

A Search Engine Optimization Primer opisuje za laike različite metode i zahtjeve kako bi web mjesto bilo “prilagođeno tražilici”. Koja

Život bez dugova

Sanjate li o životu bez tereta pretjeranog duga koji vam visi nad glavom? Moguće je, ali nije lako. Život bez