HEKLANJE

Izgradite svoju online bazu podataka uz bonuse

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko tko ovisi o izgradnji baze podataka s online pretplatnicima zna da to iz dana u dan postaje sve teže. Prije svega, borba za pozornost potrošača je velika. Današnji potrošač postao je mnogo zahtjevniji i pametniji kada je u pitanju kupnja proizvoda putem interneta ili prijava za “stvari”.

Pametni trgovci shvaćaju snagu i profit koji proizlaze iz snažnog saveza kroz zajedničko ulaganje. JV-ovi mogu biti jedan od najpametnijih marketinških poteza koje bilo koji online trgovac može napraviti.



Nešto što je postalo vrlo popularno posljednjih mjeseci je kada jedna osoba ili tvrtka zasladi ponudu proizvoda koji prodaje s puno bonusa. Bonusi mogu biti njihovi vlastiti informacijski proizvodi ili oni drugih koji razumiju prednosti ove vrste kampanje. Naravno, bonus proizvodi se ne naplaćuju.

Postoje dva primarna načina sudjelovanja u JV-u ove prirode. Jedan je jednostavno dati PDF datoteku osobi koja prodaje proizvod. Prodavač daje PDF izravno kupcu. Prednost ovoga je što vaš bonus proizvod vide drugi. Nedostatak je što nemate pristup podacima za kontakt kupca.

Druga je mogućnost zahtijevati od svakoga tko kupi proizvod da ode na poveznicu koju daje davatelj bonusa. Poveznica je povezana sa stranicom s obrascem koji potrošač ispunjava. Moraju ostaviti svoje ime i najmanje adresu e-pošte prije nego što mogu preuzeti bonus.

Kad mi se pruži prilika za partnerstvo s drugim mrežnim trgovcima, obično prihvatim tu priliku. Međutim, kampanja kojoj ću se najvjerojatnije pridružiti jest ona u kojoj se ljudi prijavljuju kako bi dobili moj bonus. Osim toga, činim sve što mogu kako bih bio siguran da je osoba s kojom sam partner ugledna.

Ovdje su glavne prednosti sudjelovanja u zajedničkom pothvatu.

– Prošireni doseg tržišta
– Steknite prepoznatljivost na tom tržištu
– Povećajte vjerodostojnost kroz povezivanje imena
– Izgradite bazu podataka uz minimalan napor
– Stvorite nevjerojatnu vrijednost za potrošača

Ako tražite načine da povećate svoju bazu podataka, doseg, vjerodostojnost i vidljivost uz pružanje veće vrijednosti svom tržištu, razmislite o udruživanju snaga s drugim poduzetnicima progresivnog razmišljanja. To bi mogao biti jedan od najpametnijih poslovnih poteza koje napravite.



Izvješće potrošača

Neki financijski savjetnici predlažu da povremeno pregledate svoje kreditno izvješće radi netočnosti ili propusta. Ovo bi moglo biti posebno važno