HEKLANJE

Izgradnja popularnosti veze s dolaznim vezama

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite povećati rang vaše web stranice u tražilicama, morat ćete koristiti ulazne veze, također poznate kao povratne veze, kako biste stvorili popularnost veze. Da biste to učinili, možete koristiti usluge podnošenja direktorija za izgradnju poveznica ili promovirati izgradnju poveznica ručnim slanjem u imenike članaka.

Iako postoje prednosti i mane svake metode stvaranja ulaznih poveznica, vidjet ćete da je korištenje usluga podnošenja direktorija za izgradnju poveznica vrlo različito od promicanja izgradnje poveznica podnošenjem u imenike članaka.



Kako god se odlučili za to, nužnost stvaranja ulaznih poveznica ne može se zanemariti. Popularnost linkova ključna je za rangiranje na tražilicama. Roboti za tražilice automatski pretpostavljaju da što više povratnih poveznica upućuje na određenu web stranicu, to je web stranica popularnija i vrednija. Iako ova ideja funkcionira u teoriji, ona omogućuje da sustavom lako manipuliraju pametni web programeri koji grade svoju vlastitu popularnost veza koristeći usluge podnošenja imenika ili preuzimanjem većeg broja ruku ručnim podnošenjem u imenike članaka.

Prednosti i nedostaci korištenja usluga za podnošenje imenika izgradnje poveznica
Imenici za izgradnju veza kategorizirani su popisi veza s raznih mjesta na webu. Postoji mnogo različitih direktorija i svi oni nude različite usluge po različitim cijenama.

Postoji nekoliko prednosti i mana korištenja ovih usluga za stvaranje povratnih veza.

Pros
Usluge podnošenja imenika za izgradnju poveznica lako je pronaći. Ima ih posvuda na webu.

Većina usluga podnošenja je besplatna ili se ne naplaćuje.

Ove usluge obično nude kvalitetne ulazne veze koje povećavaju promet.

Manje usluge podnošenja možda neće biti od velike koristi.



Protiv
Usluge podnošenja imenika za izgradnju poveznica imaju vrlo različite procese.

Veće usluge ponekad naplaćuju značajne naknade i teško im je pristupiti.

Dodavanje besplatnih unosa u imenik može potrajati od tjedan do mjesec dana, a možda se uopće neće dodati.



Za i protiv promicanja izgradnje veza ručnim slanjem u imenike članaka
Slanje u imenike članaka još je jedan jednostavan način za izgradnju veza. Direktoriji članaka sadrže informativne članke za čitatelje Interneta. Ovi imenici mogu biti moćna metoda dobivanja kvalitetnih ulaznih veza.

Ako se odlučite koristiti ovu metodu, htjet ćete slati članke u što više različitih imenika članaka. Općenito, bolje je poslati različiti članak u svaki direktorij, ali ako imate stvarno dobar članak, možete proširiti isti članak na više stranica.

Ovdje su prednosti i mane izgradnje veza slanjem u imenike članaka.



Pros
Većina internetskih trgovaca smatra promicanje izgradnje poveznica slanjem u imenike članaka jednom od najboljih strategija internetskog marketinga.

Tražilice vole povratne veze sa stranica bogatih sadržajem, kao što su stranice s člancima. Većina imenika članaka je besplatna za slanje.

Postoje usluge za podnošenje članaka i softverski programi koji mogu napraviti podneske za vas.

Protiv
Izgradnja poveznica slanjem u direktorije članaka može oduzimati puno vremena ako sami pišete svoje članke i ručno ih šaljete.

Softverski programi mogu biti netočni i nisu dobri u praćenju smjernica imenika članaka (na primjer, softverski programi ne mogu odabrati odgovarajuće kategorije itd.).

Bilo da odlučite promovirati izgradnju poveznica slanjem u imenike članaka ili korištenjem usluga podnošenja direktorija za izgradnju poveznica, ne može se poreći važnost ulaznih veza. Ako želite da vaša stranica bude uspješna u tražilicama, isprobajte jednu od ovih metoda. Nećete se razočarati.