HEKLANJE

Osiguranje kreditne kartice kada imate lošu kreditnu sposobnost

TEMU APP 100 E KUPON

Loša kreditna sposobnost može otežati dobivanje kreditne kartice, ali situacija nije nemoguća. Ako trebate ili želite kreditnu karticu, ali ste zabrinuti da će vas vaša loša kreditna povijest spriječiti, možda vam je potreban savjet o tome kako dobiti kreditnu karticu čak i uz lošu kreditnu sposobnost. Ako slijedite ove korake, imat ćete mnogo veće šanse za dobivanje kreditne kartice:

Kartice maloprodajnih trgovina



Ako imate lošu kreditnu sposobnost, onda je najbolje mjesto za početak prijave za kreditne kartice u malim trgovinama. Vjerojatnije je da će vam te tvrtke dati priliku, iako su njihove stope obično puno više, a vaš će kreditni limit biti nizak. Ako je vaša prijava odobrena, kupite nešto malo svaki mjesec i onda platite račun. Ovo će drugim kartičarskim kućama pokazati da ste u mogućnosti upravljati kreditom i plaćati svoje račune.

Idite u svoju banku

Nakon što neko vrijeme imate trgovinsku karticu, možete zatražiti karticu u svojoj banci. Ako ste dugo radili u svojoj banci i dobro ste radili s njom, možda bi vam mogli pomoći.

Osigurane kartice

Ako ne možete dobiti karticu banke ili trgovine, pokušajte nabaviti osiguranu karticu. To uključuje polaganje depozita koji drži zajmodavac dok koristite karticu. Ovaj kolateral uklanja dio rizika za zajmodavca i mnogo je vjerojatnije da ćete dobiti odobrenje za ovu vrstu kartice. Ako plaćate svoje račune, na kraju možete nadograditi na običnu nezaštićenu karticu.

Supotpisivanje

Ako i dalje imate problema, pozovite prijatelja ili člana obitelji s dobrom kreditnom sposobnošću da zajedno s vama potpiše karticu jer će se njihov kredit računati u aplikaciji. Imajte na umu da će oni morati platiti račun ako vi ne možete platiti, stoga budite sigurni da možete vratiti sve što potrošite ili nećete oštetiti samo svoju kreditnu sposobnost nego i tuđu.



Izbjegnite godišnje naknade

Čak i ako očajnički tražite karticu, izbjegavajte kreditnu karticu s godišnjom naknadom. Ima dosta kartica koje ne naplaćuju proviziju, a čak i ako je kamata veća bit će vam bolje. Također, držite se poznatih vrsta kartica kao što su Visa i MasterCard jer su široko prihvaćene. To će vam pomoći da najbolje iskoristite kredit koji imate.

Korištenje vaše kartice



Nakon što dobijete karticu, zapamtite da je možete koristiti u svoju korist, a ne da se zadužujete. Trošite samo ono što možete lako vratiti, a ako je moguće vraćajte cijeli iznos svakog mjeseca kako biste izbjegli plaćanje kamata. Ako dobro plaćate svoje račune, vaš će se kreditni rejting brzo poboljšati i možete dobiti bolje uvjete i veći kreditni limit.

Fotografija telefona s kamerom

Digitalno doba osvojilo je svijet kao oluja, s uvođenjem telefona s kamerom, alati za digitalne fotografije danas su na dohvat