HEKLANJE

Izgradnja poslovnog kredita, kako kreditne kartice igraju ključnu ulogu.

TEMU APP 100 E KUPON

Preko 90% vlasnika tvrtki nikada nije odvojilo vrijeme za izgradnju poslovnog kredita. Razlog zašto sam odlučio otvoriti ovaj članak ovom izjavom su dva razloga. #1 za utjehu onima koji nisu odvojili vrijeme da uspostave posao. Iz ove izjave možete vidjeti da niste sami. #2 Da pomognemo ljudima da shvate da ako ovo shvate ozbiljno i uzmu vremena i energije za uspostavu poslovnog kredita, svatko može, tada će ući u elitnu malu skupinu vlasnika tvrtki koji imaju ogromnu prednost nad svojom konkurencijom jer mogu financijski utjecati na način na koji njihova konkurencija ne može.

Plan puta koji su zacrtali stručnjaci.
Morate odvojiti svoj poslovni kredit od osobnog kredita. Da biste to učinili, morate osnovati ili korporaciju ili LLC. Ako ste samostalni vlasnik ili partnerstvo, 100% ste odgovorni za svaki novac koji posudite, možda imate stado osobnog jamca. Vaša tvrtka mora imati EIN # i ni na koji način vaša tvrtka ne smije biti povezana s vašim socijalnim osiguranjem # . Vaša tvrtka treba otvoriti bankovni račun koji ni na koji način nije povezan s vašim osobnim računom. Provjerite ima li račun točan naziv tvrtke. Vaša tvrtka također treba imati poslovni telefonski broj koji je odvojen od vašeg osobnog telefonskog broja i trebao bi biti naveden kod vaše lokalne telefonske tvrtke kao tvrtka i biti u imeniku 411. Nakon što postavite ovu osnovu, sljedeći korak je kako biste bili sigurni da je vaša tvrtka registrirana kod sljedećih kreditnih ureda i imate otvoren dosje kod sva tri. Eqiifax, Experian i Dun & Bradstreet.



Vaša tvrtka mora uspostaviti jedan bankovni zajam, 3 poslovne kreditne kartice i 5 prodajnih kreditnih linija koje sve izvješćuju u ova tri kreditna ureda. Nekoliko stvari za koje sam smatrao da bi u ovom trenutku bilo prikladno istaknuti je. #1 Poslovni kredit nije zamjena za osobni kredit. I na jednom i na drugom treba raditi i održavati ih i to će utjecati na to koliko ćete moći dobiti od institucija koje pozajmljuju; često će institucije koje daju zajmove, osim gledanja na poslovni kredit, gledati i na osobnu kreditnu sposobnost korporativnih službenika ili načela korporacije ili LLC poduzeća. Ako imate lošu osobnu kreditnu sposobnost, radite na tome u isto vrijeme kada gradite poslovni kredit. #2 Osobno sam vidio tvrtke koje su davale velike svote novca koje su imale dobru kreditnu ocjenu i izvještavale s Dun & Bradstreetom, a da pritom nisu davale previše značaja drugim izvorima, ono što ovdje pokušavam istaknuti jest, pobrinite se da tko god izvještava o vašem u ime izvješćuje svu trojicu, a posebno ovu trojicu. # 3 Poslovni kredit se jako razlikuje od osobnog kredita. Postoje zakoni koji reguliraju točnost informacija o vašoj osobnoj kreditnoj sposobnosti, a ne postoje za vašu poslovnu kreditnu sposobnost, to znači da je teže promijeniti loše ili netočne stvari u izvješću o vašoj poslovnoj kreditnoj sposobnosti, stoga je važno utvrditi pravo na kreditnu sposobnost, Od samog početka.

Zašto su kreditne kartice ključne.
U biti vaša tvrtka mora uspostaviti kreditnu povijest. Opet razmišljajući o našoj karti puta od 3 kreditne kartice, 1 bankovnog zajma i 5 prodajnih linija, svaki put kad postignemo jedan od ovih elemenata, bit će lakše postići sljedeći.
Ako ne ispunjavamo uvjete za neosiguranu kreditnu karticu, relativno je lako dobiti osiguranu kreditnu karticu pod uvjetom da imamo malu svotu novca koju možemo položiti na račun kao kolateral na našem kreditnom limitu za novostečenu kreditnu karticu. Nakon što dobijemo svoju kreditnu karticu, bit će lakše natjerati dobavljače da nam produže kreditnu liniju od 30, 60 ili 90 dana pod uvjetom da im dopustimo da zadrže našu kreditnu karticu u evidenciji. Nakon što smo neko vrijeme plaćali našom osiguranom kreditnom karticom, naša banka će to učiniti nezaštićenom kreditnom karticom. Jednom kad se to dogodi, često je puno lakše natjerati drugu banku izdavatelja da vam da kreditnu karticu bez osiguranja jer oni mogu vidjeti da je vaša tvrtka uspostavila određenu mjeru vjerodostojnosti. U ovoj točki stvari se mogu pravodobno pokrenuti naprijed i prije nego što shvatite imate sve na karti puta do uspjeha. Nakon što dođete do ove točke, nekoliko stvari koje treba zapamtiti su broj 1. Držite stanje na kreditnoj kartici ispod 50% ukupnog raspoloživog kredita jer će se to dobro odraziti na vašu kreditnu ocjenu. Osim toga, važno je osigurati da nemate nedostatna sredstva za čekove koje ispisuje vaša tvrtka, da plaćate sve svoje račune na vrijeme, kao i da plaćate sve svoje poreze na vrijeme. Ako to učinite, izgradit ćete dobru kreditnu sposobnost i prije nego što to shvatite bit ćete u manjini ljudi koji su u poziciji financijske moći i mogu napraviti strateške manevre u ključnim trenucima. Ako vam je potrebna osigurana kreditna kartica ili bilo koju kreditnu karticu što se toga tiče, možete je pronaći na mojoj web stranici www.creditcardumbrella.com u odjeljku o kreditnim karticama za obnovu kredita. Poveznicu na ovu web stranicu također možete pronaći ispod.

Kako imati sjajnu kožu

Izvrsna koža nešto je što gotovo svatko može njegovati. Na našu kožu utječu: . Geni . Unutarnja prehrana – što

Satovi Time Pieces Of Eternity

Prije mnogo stoljeća čovjek je mogao odrediti vrijeme gledajući sunce i njegov položaj na nebu. Zatim je došao sunčani sat