HEKLANJE

Izgradnja vaše kućne poslovne mreže

TEMU APP 100 E KUPON

Izgradnja vaše mreže kupaca i/ili klijenata bit će najvažniji posao od svih, nakon što pokrenete kućni posao. Uostalom, nećete imati razloga imati posao ako nemate mrežu kontakata. U svakom poslu postoji potreba za kupcima/klijentima. Bilo da se fokusirate na proizvode ili usluge, nije važno koju vrstu poslovanja odaberete. Bez prednosti umrežavanja ne postoji posao, online ili off, koji može preživjeti. Morat ćete se umrežiti kako biste bili sigurni da stalno imate one koji su zainteresirani za kupnju onoga što stvorite, čak i ako ste pružatelj usluga kreativne prirode.

Ideja umrežavanja nije telefoniranje ljudima koje ne poznajete ili odlazak od vrata do vrata. To uopće nije ideja. Zapravo, pružanje dobre usluge najbolji je alat za umrežavanje. Kada pružate dobru uslugu, vaši će kupci upućivati druge na vašu tvrtku. Najbolja vrsta umrežavanja koju možete učiniti je usmena predaja. To je uvijek najbolji alat za prodaju. Međutim, to ne znači da je, ili bi trebao biti, vaš jedini alat. Morate se malo umrežiti ako očekujete da će vaše poslovanje biti uspješno, čak i uz preporuke. To ne znači da morate neprestano surfati internetom kako biste pronašli druge koji su zainteresirani za ono što nudite ili da morate svaki dan telefonirati i kontaktirati ljude. Da biste nastavili održavati uspjeh, morate redovito odvojiti vrijeme za obavljanje aktivnosti umrežavanja. To može varirati od jednostavnog promoviranja vaše web stranice do kontaktiranja preporuka.



Mnoga su nova poduzeća osuđena na propast. To je zato što su, prije nego što su izašli iz faze planiranja, nedovoljno naglasili vrijednost umrežavanja. Ako očekujete da će vaš posao uspjeti, morate ga promovirati. Kako ćete odlučiti umrežiti svoje poslovanje nije problem. Nećete dugo biti u poslu ako mislite da jednom kada imate svoju bazu klijenata, više je ne morate promovirati. Nemojte se zavarati da tako mislite! Kupci možda neće uvijek kupovati robu ili usluge od vas jer mogu biti vrlo promjenjivi. Za one trenutke kada “obični” korisnici odluče koristiti usluge drugog pružatelja, morate imati rezervni plan. Osim ako niste izumitelj ili ako vaš proizvod ili usluga nisu sasvim jedinstveni, ljudi će otići drugdje pronaći proizvode ili usluge koje žele po cijeni koju žele platiti. Kontinuiranim umrežavanjem za nove klijente, uvijek ćete biti spremni za ova spora vremena.

Zašto želite jesti navečer?

Zašto želite jesti navečer? Kasno navečer gledate televiziju, a kontinuirano se oglašava hrana, sve vrste slatkiša, ukusnih i istodobno štetnih.