HEKLANJE

Izradite i održavajte web stranice za zaradu

TEMU APP 100 E KUPON

Čak i s ograničenim znanjem i iskustvom, možete izgraditi i održavati web stranice radi zarade. Evo samo nekoliko načina na koje to možete učiniti.

1. Razvijte web stranice za lokalne tvrtke



Pristupite lokalnim poslovnim osobama i uvjerite ih u nužnost i financijsku korist profesionalne web stranice. Lokalno oglašavanje također vam može pomoći da počnete, ali očekujte da ćete veliki dio svog poslovanja dobiti od preporuka.

Naplatite svojim klijentima početni dizajn i postavljanje web stranice. Surađujte s njima na razvoju teme za njihovu stranicu na temelju njihovih jedinstvenih prednosti u odnosu na konkurenciju. Neka web mjesto bude jednostavno za početak tako da trošak njegove proizvodnje ne bude previsoki za tvrtku i da ga možete dovršiti isplativo u kratkom vremenu.

U ovom poslu također možete zaraditi na održavanju i stalnoj podršci web stranice. Naplaćujte redovite mjesečne naknade za takve usluge kao što su web hosting, ažuriranja i poboljšanja sadržaja web stranice, optimizacija tražilice i prijava, povećanje prometa, analiza prometa, izrada i održavanje mailing liste i još mnogo toga.

Ne morate biti vrhunski internetski programer da biste pružili potrebne dodatne usluge. Na internetu su vam dostupni mnogi besplatni i jeftini izvori skripti i drugih izvora. Ponudite svojim klijentima (i dodatno ih naplatite) flash uvode, animirane grafike, sindicirani sadržaj, brojače prometa, obrasce za podnošenje, sobe za razgovor, skočne prozore, automatske odgovore i još mnogo toga.

2. Prodajte web stranice na internetu

Izradite web trgovine, tražilice, portale za kupnju i druga web mjesta i prodajte ih na internetu.

Neki razvijaju stranice iz predložaka koje prodaju drugi. Drugi izrađuju web stranice od nule. Ove web stranice su prodane na Internetu kao tvrtke po principu “ključ u ruke” putem eBaya i drugih web stranica.



Druga mogućnost je uzeti postojeće besplatne usluge i preprodati ih. Na primjer, možete iskoristiti besplatne web trgovine koje su vam dostupne na internetu. Registrirajte prikladno ime domene, nabavite besplatan ili jeftin web prostor i udomite tu besplatnu trgovinu na svojoj domeni na svom web prostoru. Promovirajte svoju web stranicu i povećajte promet. Konačno, prodajte svoju web stranicu najboljem ponuditelju na eBayu. Budite sigurni da je vaša rezervna cijena ili početna ponuda dovoljno visoka da vam bude isplativa. Morat ćete prenijeti naziv domene na kupca.

3. Postanite internet trgovac

Izgradite vlastitu jedinstvenu web stranicu na temelju teme koja ima dovoljno tržišta. Zatim povežite svoj sadržaj s odgovarajućim partnerskim programima i vlastitim, kao i proizvodima i uslugama drugih ljudi.



Kako biste povećali provizije i prodaju, morat ćete redovito održavati svoju stranicu ažuriranjem sadržaja, povećanjem ciljanog prometa, dodavanjem odgovarajućih proizvoda i usluga itd.

Ovo je, dakle, samo nekoliko načina na koje možete financijski profitirati izgradnjom i održavanjem web stranica.