HEKLANJE

Izradite web stranicu i pomočite noge u affiliate marketingu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite imati posao na mreži, morate napraviti web stranicu. Web-mjesto pomaže u promociji vaših proizvoda, a također vas identificira na internetu. Kad sam izradio svoju web stranicu, krenuo sam od premise “želim naučiti kako se to radi” jer doživljavam bit izgradnje svog poslovanja. Sada shvaćam da, iako sam dosta naučio, to je usporilo moj napredak. Čitaj dalje, reći ću ti, mislim.

Prvo malo povijesti



Nakon pokušaja tipkanja na internetu — u pravu ste — moja prva prijevara za početnike. To nije bila prava prijevara, jer sam bio plaćen. Međutim, radio sam duge sate za vrlo, vrlo malu plaću. Piše li to zeleni, naivni početnik? Da, bojim se da jest. Nepotrebno je reći da sam od toga odustao i počeo tražiti nešto što bi mi donijelo održiv prihod — affiliate marketing je bio odgovor. Tako je počela moja avantura.

Dobivanje web hosta i domene

Pa, nakon mnogo čitanja, shvatio sam da moram nabaviti web host i domenu ako sam tražio dugoročni pokušaj da to postignem u affiliate marketingu. Našao sam prilično dobrog web hosta, platio svoju domenu — I sada sam bio spreman izgraditi svoju web stranicu…

Moj prvi savjet ovdje je — Ako nemate iskustva u izradi weba i želite brzu prisutnost na mreži, odlučio bih se za web hosta koji ima web alate koji uključuju Site Studio. Štedi vam vrijeme, novac i brzo vas pokreće.

Izrada moje web stranice

Odlučio sam koristiti FrontPage (s malo HTML-a) za izradu svoje web stranice — u prvom pokušaju. Pa, moj prvi pokušaj bio je neopisiv — nitko nije želio povrijediti moje osjećaje — web stranica je bila više nego loša, a boja je bila ono što ja zovem Medicine Yellow. Ali još uvijek sam bio u sjaju, i moram reći, radio
sa sjenilima na glavi. (Ovo je bila moja prva pogreška, moje znanje je bilo ograničeno — trebao sam upotrijebiti Site Studio koji mi je bio dostupan.)

Nepotrebno je reći da moj prvi pokušaj nije dugo ostao. Vratio sam se na posao, restrukturirajući svoju ružnu stranicu — moj drugi pokušaj. Promijenio sam boju u tamnozelenu sa sivom bazom. U to vrijeme izgledalo je dobro, pomislio sam. Zapravo sam dobio, “popravljaš se” od prijatelja. Ali nekako je izgledalo dobro — potišteno.



Treće restrukturiranje je došlo kada sam — nakon godinu dana naišao na članak u kojem je stajalo, “ako koristite Times Roman — iako je lako čitljiv, čitav je amaterski čitan.” Moja prva interna misao bila je: “Sranje, moram ponovno napraviti svoju web stranicu.”

Tako sam još jednom počeo restrukturirati svoju stranicu. Ovaj put odlučio sam odabrati svjetliju zelenu boju za svoju web stranicu (isto tako, ionako sam morao sve promijeniti), koju je Google Ads obnovio (4 puta) i promijenio natpis u “Arial”.

Usput, rečeno je da su “Georgia” ili “Arial” dva fonta koja će vašoj web stranici dati profesionalni izgled. I znate – bili su u pravu. Nakon promjene s “Times Roman” na “Arial” — to je mojoj web stranici dalo čistiji i profesionalniji izgled.



Boja je također važna za vašu web stranicu – ona je dio vaše ukupne prezentacije vaše web stranice potencijalnim posjetiteljima. Koliko je boja važna — ako im se ne sviđa, udaljeni su samo jedan klik od uklanjanja vaše stranice iz svoje vizije.

Nakon svih remonta i dotjerivanja moje web stranice, vjerujem da je sada vidljiva, svjetlija i dopadljivija mojim posjetiteljima. Međutim, ja, kao i vi, trebali bismo shvatiti da nikada niste gotovi sa svojom web stranicom. Uvijek biste trebali tražiti načine za poboljšanje izgleda, proizvoda i usluga dostupnih vašim posjetiteljima.

Postati podružnica



Ne možete biti pridruženi trgovac bez pridruženih proizvoda. Uz to, možete započeti svoje putovanje kao pridruženi trgovac tako što ćete na sljedećim stranicama pronaći stavke koje odgovaraju vašoj temi i od kojih možete zaraditi proviziju.

Komisija Junction
ClickBank
Budi slobodan

Nemojte biti razočarani ako vas neki dobavljači odbiju na početku — nakon što neko vrijeme budete imali svoju web stranicu, vidjet ćete da će vam neki dobavljači poslati e-poruku i tražiti da prodate njihov proizvod za ih. Laskavo je, međutim, budite sigurni da ga možete lijepo uklopiti u temu svoje web stranice.

Mokrite noge

Voda može biti hladna, mlaka ili vruća — ovisi o vašoj razini vještine kada započnete svoje putovanje online (vjerujem da su moja stopala bila u hladnoj fazi kad sam krenuo) — ali morate smočiti noge. Provedite svoje istraživanje, skupite sve svoje patke u rolu i započnite svoje putovanje. Ako predugo sjediš na ogradi, nikad nećeš uskočiti.

Nabavite sve internetske alate koje možete, pročitajte sve što možete i ostanite pozitivni, čak i ako to znači da se morate odmaknuti od svog računala na dan ili dva kako biste pregrupirali svoje misli.

Kao što vidite iz mog iskustva, uskočio sam, imao padova, razočaranja, ali i pojedinačnih trijumfa. Najvažnija stvar koju morate upamtiti je zatvoriti svoj um za vlastite negativne misli i negativne riječi onih oko vas. Zašto? Mogu vas osakatiti i usporiti ili čak prekinuti vaše putovanje prema uspjehu.

Ako u sebi znate da će ono što radite uspjeti — ne govorite ništa — samo nastavite dalje. Uskoro će kritičari reći nešto pozitivno.

Zarada novca prodajom muzike

Jednostavno volimo pisati o ovakvim web sajtovima gdje prilika za internet zaradu nije upitna. Raditi nešto što volite I zarađivati

Animator – opis posla

Dizajner napravi crteže ili modele koji se stavljaju na ekran. Njihov posao je koristiti animaciju i full-length filmove, televizijske crtiće,