HEKLANJE

Javna edukacija o Oralnom zdravlju

TEMU APP 100 E KUPON

Poštovani, ovim putem Vas pozivamo na javnu edukaciju djece o oralnom zdravlju koja će se održati u subotu, 11.03, s početkom u 13 sati u dječjoj igraonici Kid’s Jungle u City Centeru one Split.
Udruga “Zubolina” svojim aktivnostima želi doprinijeti unapređenju oralnog zdravlja i oralnih navika u Hrvatskoj te za svoj cilj ima edukaciju djece u dobi od 3 do 11 godina o oralnom zdravlju i oralnoj higijeni, s ciljem smanjenja dentalnog straha i prevencije karijesa te podizanja svijesti o oralnom zdravlju.
Program radionice
Pri dolasku, djecu će se upoznati s vilom Zubolinom i maskotom organizacije te će im biti ispričana priča o Zubolini. Nakon toga će djeca biti educirana o zdravim namirnicama te će bojati radne listiće pri čemu će se slobodno izraziti o usvojenom znanju. Zatim slijedi igra na Play – Doh setu Zubar gdje će modelirati zube od plastelina, brusiti karijes i popravljati pokvarene zubiće s novim plastelinom. Na kraju će im studenti Dentalne medicine ispričati kako pravilno četkati zube te im to pokazati na modelima . Na odlasku djeca će dobiti četkicu, pastu za zube, diplomu te fotografiju sa zubom za uspomenu.
U organizaciji i egzekuciji projekta sudjeluju u potpunosti studenti studija Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Splitu.
Pozivam Vas da nam se pridružite te da objavite ovu najavu u svom mediju.
Vidimo se u subotu, 11.3, u razdoblju od 13 do 19 sati u City centeru one Split ( Vukovarska ulica 207 )

Odaberite svoj losion za tijelo

Losioni za tijelo dolaze u mnogo različitih kombinacija biljaka, prirodnih proizvoda dobivenih od voća, lišća ili sjemenki biljaka. Djeluju na