HEKLANJE

Je li šećeranje kose učinkovit način uklanjanja dlačica s tijela?

TEMU APP 100 E KUPON

Šećeranje kose je postupak koji se može vrlo dobro koristiti za uklanjanje dlačica. Ako ste netko tko je koristio depilaciju voskom u prošlosti, razmislite o šećerenju. U procesu se vosak zamjenjuje mješavinom šećera i meda. Ljepljiv je i djeluje vrlo slično depilaciji. I može proizvesti iste rezultate. Ali, organske je prirode i ima sposobnost da vam omogući lakše čišćenje. Šećeranje je proces vađenja dlake iz folikula.

Iako je šećerenje kose neuredan proces, rezultati njegovog izvođenja mogu trajati i do dva do šest tjedana. Možete ga koristiti po cijelom tijelu budući da je prirodni proizvod i vidjeti rezultate. Mnogi pojedinci smatraju da je najkorisniji za bikini zonu kao i za gornju usnicu. Kada se dlaka ukloni, ona će ponovno izrasti. No, mnogi ljudi su otkrili da će ponovno izrasti na mnogo svjetliji i finiji način, a izgleda da neće biti ni približno tako debeo.



Što koristiti

Zapravo možete koristiti domaću otopinu za šećernu kosu i postići sjajne rezultate. Evo što biste trebali koristiti:

– Jedna šalica šećera

– sok od pola limuna

– Jedna četvrtina šalice meda

Dobro ih izmiješajte i zatim pećite u mikrovalnoj pećnici na visokoj temperaturi oko dvije do tri minute. Tražite glatku konzistenciju. Ostavite posudu nekoliko minuta da se ohladi na sigurnu temperaturu.

Sada ćete trebati nabaviti bijelu pamučnu tkaninu u trakama (ili upotrijebite papir za depilaciju kupljen u trgovini), kao i drvene depresije za jezik za nanošenje smjese. Evo što učiniti:



– Očistite kožu i uvjerite se da je potpuno suha. U tom području ne smiju se koristiti sapun ili losioni za tijelo.

– Nanesite kukuruzni škrob na to područje. To će izvući ulja koja se nalaze u vašoj koži, čineći postupak još boljim.

– Depresorom za jezik nanesite tanak sloj smjese na područje s kojeg želite ukloniti dlake.



– Pokrijte područje platnenom trakom. Protrljajte traku tako da bude čvrsto na mjestu. Činite to umjerenim pritiskom i u suprotnom smjeru od rasta dlačica.

– Uhvatite kraj trake i brzo je povucite natrag u smjeru suprotnom od rasta dlačice.

– Operite područje vodom kako biste uklonili šećernu mješavinu.



Kao kod depilacije voskom, područje može biti osjetljivo i crveno nekoliko minuta, ali to je privremena situacija. Vidjet ćete da je to jedan s kojim se možete nositi ako želite uklanjanje dlačica izvrsnog izgleda po vrlo niskoj cijeni. Šećeranje kose je postupak koji se može napraviti u roku od nekoliko minuta i po potrebi se može ponoviti.

Štednja na kreditnoj kartici

Imati kreditnu karticu vrlo je zgodno jer nošenje velike količine gotovine postaje nepotrebno i možda će vam čak biti teško