HEKLANJE

Je li vaša nagradna kreditna kartica prava?

TEMU APP 100 E KUPON

Nagradna kreditna kartica odličan je način da dobijete nešto natrag za sav novac koji ste potrošili. Ove nagrade mogu doći u mnogo različitih oblika kao što su darovne kartice, bodovi itd. Ako već imate nagradnu karticu, je li ona prava? Ako već nemate nagradnu kreditnu karticu, mogli biste propustiti ponude koje bi mogle biti vaša prednost. Postoji stara izreka da u životu ništa ne dobivate besplatno, ali neke kartičarske kuće proturječe toj izreci nudeći nagrade svaki put kada upotrijebite njihovu karticu.

Kartičarske kuće daju ponude poput onih svojih najboljih nagradnih kreditnih kartica kako bi privukle nove poslove. Također to čine kako bi zadržali svoje postojeće kupce. Poslovanje s kreditnim karticama vrlo je konkurentno i tvrtke neprestano smišljaju nove načine privlačenja novih kupaca i nagrađivanja starih kupaca za njihovu lojalnost. Nagradna kreditna kartica samo je posljednja u dugom nizu izvrsnih načina za promoviranje njihovih kartica.



Neke od najboljih nagradnih kreditnih kartica u ponudi daju korisniku uštedu na stavkama kao što su putovanja sa zračnim miljama, namirnice, benzin, čak i hotelski računi. Ako želite iskoristiti ono što ove nagradne kreditne kartice nude, najbolje je pronaći onu koja će vam dati najviše koristi. Nije dobro dobiti karticu koja nudi besplatne zračne milje, na primjer, ako se bojite letjeti. Idite na internet ili potražite oglase koji vam nude nešto što vam je potrebno. Uzmite si vremena u odabiru kartice koja će vam biti od koristi. Pogledajte svoje uobičajene navike trošenja. Postoji li u ponudi neka od nagradnih kreditnih kartica koja vam može donijeti tjednu uštedu na proizvodima koje inače kupujete?

Nagradne kreditne kartice koje nude popuste na kupnju benzina obično su dostupne. Zasigurno ste svi dobro upoznati s kontinuiranim rastom cijena plina. Ne bi li bilo sjajno nadoknaditi neka od ovih povećanja cijena tako da vam se vrati nešto gotovine svaki put kad kupite benzin? Mnoge kreditne kartice s nagradama za benzin jamče vam fiksni postotak povrata gotovine pri svakoj kupnji. Neke od najboljih nagradnih kreditnih kartica vratit će vam 5% povrata na svaku kupnju benzina, kao i još 1% povrata na sve druge kupnje. Ako često putujete automobilom, ova vrsta kartice mogla bi vam uštedjeti znatnu količinu novca tijekom cijele godine.

Zašto ne biste potražili karticu koja vam nudi najbolje od oba svijeta. Neki će zajmodavci ponuditi kreditne kartice s 0% APR-om koje također nude nagrade. Čak i ako imate nagradnu kreditnu karticu, možete je promijeniti za drugu koja nudi 0% kamate. Mnogi zajmodavci dopustit će vam prijenos postojećeg stanja na novu karticu, što može biti od velike koristi. Time biste mogli smanjiti svoje mjesečne izdatke, a mogli biste imati i pogodnosti programa nagrađivanja.

Također postoji više od jedne nagradne kreditne kartice koja korisniku nudi bodove. Svaki put kada koristite svoju nagradnu kreditnu karticu za kupnju dobivate bodove. Oni se obično nude po stopi od 1 boda za svaki dolar koji potrošite. Neke tvrtke vam nude više ako kupujete u partnerskoj tvrtki. Razlika između ponuda zajmodavaca je kada dođete otkupiti svoje bodove. Neki će svoje bodove iskoristiti za poklon bonove, drugi će imati portal za internetsku kupovinu na koji možete otići i odabrati darove koji imaju vrijednost u bodovima. Poeni vaših nagradnih kreditnih kartica tada se mogu zamijeniti za tu robu. Banke i zajmodavci sklopili su partnerstvo s mnogim maloprodajnim tvrtkama kako bi ponudili nagradne kreditne kartice koje se mogu zamijeniti za robu partnera. Partneri uključuju maloprodajne trgovine, hotele i zrakoplovne tvrtke. Ako su neki od ovih proizvoda koje redovito koristite, onda bi to mogle biti najbolje nagradne kreditne kartice za vas. Prijavite se danas za svoje najbolje nagradne kreditne kartice i saznajte da možete dobiti nešto za ništa.

Pravi Beauty Fitness

Fitnes i ljepota mogu biti jedno te isto. Ako ste u formi i zdravi, automatski ćete izgledati bolje. Zdrava unutrašnjost