HEKLANJE

Jednostavan i besplatan način za skok u rang vaše tražilice

TEMU APP 100 E KUPON

Što sada možete učiniti kako biste povećali rangiranje u tražilici?

Pa za početak, dolazni linkovi igraju veliku ulogu kada je u pitanju visoko mjesto u tražilicama. Što više poveznica koje upućuju na vašu stranicu s drugih web stranica, to bolje. Za tražilice se svaka dolazna poveznica računa kao glas za vaše rangiranje. Što je mjesto više rangirano, to je njegov glas vrijedan.



Također je važno da ove stranice koje imaju sličnu temu kao vaša. Na primjer, ako je vaša stranica izgrađena oko fotografskog softvera, željeli biste svoju vezu postaviti na stranice koje se bave opremom za fotoaparate ili savjetima za fotografiju.

Postoji jednostavna i besplatna tehnika koju možete početi koristiti ove minute da dobijete gomilu dolaznih poveznica na svoju stranicu. Naravno nakon čitanja ovog članka 🙂

Pokušajte ovo, otvorite svoju omiljenu tražilicu i upišite sljedeću frazu pod navodnicima: “fishing” “add url” . Pritisnite tipku za pretraživanje i rezultati će prikazati brojne stranice koje vam omogućuju da dodate poveznicu na svoju web stranicu u njihov imenik.

Neke od tih stranica će odmah dodati vašu vezu, a neke će možda zahtijevati recipročnu vezu što znači da njihovu vezu dodate na svoju stranicu. Recipročne veze također mogu pomoći vašem rangiranju pozicionirajući vas kao autoritet ako se povežete s drugim kvalitetnim stranicama slične tematike.

Primijenite ovu tehniku na vlastito web mjesto tako da ključnu riječ “pecanje” zamijenite bilo kojom ključnom riječi koja se odnosi na vašu nišu. Da biste pronašli još više stranica koje dopuštaju slanje poveznica, poigrajte se s različitim kombinacijama ključnih riječi između prvog skupa navodnika.

Primjeri:

“nogomet” “dodaj url”
“nogometna oprema” “dodaj url”
“ribolovni pribor” “dodaj url”
“oprema za hokej” “dodaj url”
“vjenčanja” “dodaj url”
“roba za vjenčanje” “dodaj url”
“oprema za golf” “dodaj url”
“golfske tajne” “dodaj url”
“fitness proizvodi” “dodaj url”
“avanturističke ture” “dodaj url”



Zatim možete još više proširiti pretraživanje tako da “dodaj url” između drugog skupa navodnika zamijenite drugim izrazima poput “dodajte vezu” ili “pošaljite url”. Budite kreativni i isprobajte svaku moguću kombinaciju koja vam padne na pamet.

Primjeri:

“dodaj web mjesto”
“dodaj svoj link”
“dodaj vezu”
“dodaj web mjesto”
“pošalji url”
“pošalji stranicu”
“pošalji stranicu”
“pošalji link”
“podnošenje veze”
“predloži link”
“predloži url”
“preporučeno mjesto”
“predloži svoju stranicu”
“direktorij veza”
“dodaj vezu”
“cool stranice”



Kao usputna napomena, ponekad će ove web stranice s imenicima veza imati drugu tekstualnu vezu koju morate kliknuti da biste pronašli obrazac za podnošenje. U ovakvim slučajevima potražite stvari poput “kliknite ovdje da biste dodali svoju stranicu” ili “dodajte svoj url” itd.

Ako želite pojednostaviti proces slanja poveznice svoje web stranice na stotine direktorija, značajno povećati popularnost svoje veze i rangiranje na tražilicama, toplo preporučujem novi vrući proizvod koji se zove Link Directory Submitter

Ovaj program ima vrlo velik, sve veći broj web stranica koje su već ugrađene u njega na koje možete poslati svoju vezu. Korištenje ovog programa izvrstan je način da iskoristite svoje vrijeme dopuštajući programu da sam obavi sav prljavi posao pronalaženja tih stranica i ručnog slanja na njih.



Šutnja

Jednom davno postojala je Šutljiva djevojka. Od djetinjstva je naučila: šuti, inače će biti kažnjeni, biti tiši od vode i