HEKLANJE

Jeftine kreditne kartice

Jeftine kreditne kartice postoje u mnogim varijantama. Osim toga, postoji mnogo čimbenika koje potrošač mora uzeti u obzir kada odlučuje je li kreditna kartica doista jeftina ili nije.

Prvi čimbenik koji većina ljudi uzima u obzir kada traže jeftine kreditne kartice je APR. APR ili godišnja postotna stopa određuje iznos financijskih troškova koji će se dodati na račun ako se stanje ne plati u cijelosti na kraju svakog ciklusa naplate. Stoga, što je APR niži, to će korisnik kartice morati platiti manje financijskih troškova.



Kada se uspoređuju kreditne kartice s niskim kamatama, također je važno da vlasnik kartice pogleda kako se određuju financijski troškovi. Većina kreditnih kartica koristi metodu prosječnog dnevnog stanja. Druge kreditne kartice, međutim, koriste metodu dva ciklusa prosječnog dnevnog stanja. Ovom se metodom financijski troškovi utvrđuju u dva različita vremena tijekom ciklusa naplate. Za one koji imaju stanje na kreditnoj kartici iz mjeseca u mjesec, metoda prosječnog dnevnog stanja dva ciklusa je skuplja. Stoga, kreditna kartica s niskim kamatama možda zapravo i nije najjeftinija kartica za korištenje ako koristi metodu prosječnog dnevnog stanja dva ciklusa.

Neke jeftine kreditne kartice imaju godišnju naknadu u zamjenu za nižu kamatnu stopu. Ovisno o kamatnoj stopi, ovu godišnju naknadu možda bi se isplatilo platiti. U tom slučaju potrebno je da vlasnik kartice bude svjestan svojih potrošačkih navika. Na taj način vlasnik kartice može odrediti hoće li novac ušteđen s niskom kamatnom stopom isplatiti godišnju naknadu ili ne. Ako ušteda stečena sniženim APR-om neće isplatiti godišnju naknadu, ne isplati se plaćati članstvo na kartici.

Razdoblje odgode povezano s jeftinom kreditnom karticom također je važno razmatranje. Razdoblje odgode je broj dana koje vlasnik kartice ima nakon kupnje prije nego što se financijski troškovi obračunaju na karticu. Razdoblja odgode od dvadeset dana uobičajena su u kreditnoj industriji. Što je razdoblje odgode duže, to će vlasnik kartice u konačnici platiti manje novca za financijske troškove. Jeftina kreditna kartica s niskom kamatnom stopom ne isplati se ako se financijski troškovi počnu primjenjivati odmah nakon kupnje. Novac ušteđen niskom kamatnom stopom uskoro će biti izgubljen jer financijski troškovi rastu svaki dan.

Jeftine kreditne kartice i programi nagrađivanja: Neke jeftine kreditne kartice čak nude programe nagrađivanja. Općenito, kreditne kartice s niskim kamatama koje također imaju program nagrađivanja rezervirane su za one koji imaju dobru ili izvrsnu kreditnu sposobnost. Ili, ove kartice imaju godišnju naknadu.

Čak i one nagradne kreditne kartice koje nemaju nužno nisku kamatnu stopu mogu se smatrati jeftinom kreditnom karticom. To je zato što vrijednost zarađenih nagrada može biti veća od novca potrošenog na godišnje naknade ili financijske troškove. Na primjer, oni koji na kraju svakog ciklusa naplate u cijelosti plaćaju saldo svoje kreditne kartice možda neće biti toliko zabrinuti zbog kamatne stope kreditne kartice. U ovom slučaju jeftine kreditne kartice bile bi one koje nude popuste ili posebne programe nagrađivanja koji čine da kreditna kartica otplaćuje sama sebe.

Standardne prednosti jeftinih kreditnih kartica: općenito, kreditne kartice dolaze s nizom pogodnosti. Te pogodnosti mogu uključivati zaštitu kupnje, produžena jamstva, pomoć na cesti i putno osiguranje. Kada razvrstavaju jeftine kreditne kartice, potrošači također trebaju uzeti u obzir ove pogodnosti. Oni koji nikada neće iskoristiti ove pogodnosti vjerojatno će se samo brinuti o pronalaženju kreditne kartice s niskim kamatama bez godišnje naknade. Međutim, za druge bi možda bila bolja ideja da plate malo više kako bi stekli dodatne pogodnosti. Slično tome, ako potrošač ima nekoliko jeftinih kreditnih kartica s istom dostupnom kamatnom stopom na izbor, ima smisla odabrati samo onu koja nudi najveći broj dodatnih pogodnosti ili koja ima pogodnosti koje su najznačajnije za životni stil osobe.

Aluminijske rampe za utovar

Jedna od ključnih odgovornosti svakog vlasnika tvrtke je osigurati da svo osoblje na radnom mjestu uživa najbolju zaštitu od slučajnih