HEKLANJE

Pronalaženje učinkovitih proizvoda za njegu kože

TEMU APP 100 E KUPON

Da biste znali što tražiti u proizvodu za njegu kože protiv starenja, važno je razumjeti što uzrokuje propadanje kože tijekom vremena. Svi aspekti starenja, uključujući opuštenu kožu, bore i neujednačen ton kože rezultat su oštećenja slobodnih radikala na molekularnoj razini.

Molekule kisika zločesti su dečki svijeta protiv starenja. Kada sudjeluju u kemijskoj reakciji, često izgube jedan od svojih elektrona, a zatim jure pokušavajući ukrasti elektron iz druge molekule. To može pokrenuti destruktivnu lančanu reakciju nestabilnih molekula, zvanih slobodni radikali, koje jure okolo stvarajući još nestabilnijih molekula.



Zamislite to kao radikalnu mafiju koja gradi pobunu. Oštećenje slobodnih radikala također je poznato kao oksidacija. Na metalu se pojavljuje u obliku hrđe. Dakle, kada kažemo da hrđamo, to zapravo i nije daleko od istine!

Srećom, koža ima nevjerojatne regenerativne sposobnosti koje joj pomažu popraviti štetu do određene točke. Također, priroda je osigurala odred protiv nereda koji se zove Antioksidansi. Antioksidansi se nalaze u ljudskom tijelu i drugdje u prirodi. Učinkovito blokiraju slobodnim radikalima da dođu do drugih zdravih stabilnih molekula.

Ali postoje čimbenici koji mogu ubrzati oštećenje slobodnih radikala do te mjere da se ravnoteža snaga pomakne u korist mafije slobodnih radikala. Trenutačno razmišljanje kategorizira čimbenike u: stil života (što znači gdje i kako živite); prirodni proces starenja; i genetike.

Neki od ovih čimbenika rizika za kožu mogu se promijeniti, a neki ne. Kako vrijeme i znanost odmiču, popis čimbenika koji se mogu ublažiti postaje sve duži. Promjene načina života često su moguće ako znate što učiniti i ako ste motivirani za promjene.

Zahvaljujući nedavnim znanstvenim otkrićima, prirodni proces starenja kože može se donekle usporiti, pa čak i preokrenuti. To ostavlja samo genetske čimbenike starenja kože s kojima smo zapeli. Barem za sada.

UV zaštita, u obliku SPF krema, prvi je aktualan korak za zdravlje vaše kože. Drugi je hidratantni. Treći korak je pomoć antioksidansima u borbi protiv oštećenja slobodnih radikala. Koraci četiri i pet su proizvodi za njegu kože koji pomažu u uklanjanju starih/mrtvih/abnormalnih stanica kože i oni koji potiču normalnu regeneraciju kože. Mnogi sastojci za koje se pokazalo da postižu ovo rušenje i obnovu nalaze se u posljednjoj generaciji krema za lice.

Uz tretmane protiv starenja koji podržavaju fizičko zdravlje i ljepotu, postoje i kreme za njegu kože protiv starenja koje rješavaju kozmetičke probleme kao što su akne kod odraslih, neujednačena pigmentacija kože i izražajne bore.



Iako nitko ne umire od ovih stanja, opće je prihvaćeno da ako izgledamo bolje, osjećamo se bolje. Iako se tretmani za ova stanja kože nazivaju kozmetičkim, oni često imaju dobrobit za mentalno zdravlje jer podržavaju zdravu sliku o sebi i povećano samopouzdanje.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Nema namjeru ponuditi medicinski savjet. Prije uporabe bilo kojeg od ovih proizvoda posavjetujte se s kvalificiranim liječnikom.

Za popis najučinkovitijih sastojaka za njegu kože i što oni rade, posjetite http://www.ageless-beauty.com/skin-care.html



Putovanje

Putovanje je ono što nas opušta i što svatko priželjkuje. Barem jednom na godinu ljudi se odluče na odmor, putujući

Blogovanje o vašoj tvrtki

Postoje mnoge upotrebe za bloganje. U većini slučajeva bloganje se može koristiti za oglašavanje. Ako posjedujete tvrtku, možete koristiti blogove