HEKLANJE

Jeste li željeni trgovac na internetu?

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li jedan od mnogih tisuća željnih internetskih trgovaca koji su odlučili postati sljedeća skupina internetskih milijunaša?

Pročitali ste da oko 600 milijuna ljudi ima pristup Internetu – a on je još uvijek u povojima. Svaki mjesec milijuni pridošlica i tisuće tvrtki navodno otvaraju online.



Uz ovu ogromnu i sve veću publiku u kombinaciji s činjenicom da se marketing i oglašavanje mogu obavljati na internetu tako jednostavno i uz samo djelić troškova tradicionalnih metoda, sada imamo fantastičnu priliku za uspjeh u online poslovanju.

Mnoge su se tvrtke sada uskladile s internetom koji je u posljednjih nekoliko godina stvorio mnoge nove paradigme. Preostali prihodi dostupni su ljudima iz svih društvenih slojeva. Sada možete zaraditi novac na internetu pomoću jednostavne i provjerene formule koju mnogi koriste za zarađivanje više tokova zaostalog prihoda.

Međutim, pazite na prepreke koje vas očekuju jer nije tako lako kao što se čini. Potrebno je puno truda i financijskih ulaganja. Slijedi kratak popis nekih stvari kojih biste trebali biti svjesni:

1. ODLUČITE ŠTO ĆETE PRODAVATI

1.1. Prodaja proizvoda
Kada prodajete proizvod, možete izvršiti cijelu operaciju proizvodnje ili kreiranja proizvoda, rukovanja narudžbama, skladištenja i upravljanja zalihama, otpreme robe i obrade plaćanja ILI se možete jednostavno pridružiti nekim partnerskim programima i tržištu za tvrtke koje će voditi svu administraciju umjesto vas.

Vaš je posao stoga samo dostavljati narudžbe tvrtkama i primati proviziju kao rezultat vašeg truda. Pitanje koje bismo si trebali postaviti je “Koje bismo proizvode trebali prodavati?”
Svi bismo trebali znati da je stavka koja je prepoznata kao poslovni proizvod broj jedan budućnosti “informacija”. Primjeri vrlo uspješnih informacijskih proizvoda su e-knjige ‘kako’ i ‘samopoboljšanje’ koje čitateljima govore kako riješiti određene probleme.

Ako ste upućeni u određenu temu, mogli biste razmisliti o pisanju i razvoju vlastitih proizvoda i isporučivanju putem brojnih kanala koji su vam otvoreni kao što su web stranice, bilteni, e-zinovi i e-pošta.



1.2. Prodaja usluga
Jedna prednost prodaje usluge je ta što često možete ostvariti ‘preostali’ prihod. Moguće je imati mjesečni pasivni prihod sve dok postojeći korisnici nastavljaju koristiti vašu uslugu. Ali trebali bismo se ponovno zapitati “Koje su vrste usluga prikladne za online prodaju?”

Kako se internetski bum nastavlja, najočitija mogućnost je bilo koja usluga koja bi mogla pomoći tvrtkama u korištenju interneta u njihovom poslovanju. Izvrstan primjer je usluga web hostinga pri čemu će domaćin osigurati prostor za postavljanje tuđih web stranica s potrebnim alatima za upravljanje, a istovremeno pruža tehničke savjete i usluge svojim klijentima.

2 Opsežan poslovni plan
Nemojte počinjati dok ne napravite plan koji uključuje koja su tržišta, koje proizvode i usluge prodajete tim tržištima, kako nabaviti te proizvode (i usluge), kako ćete ih plasirati i prodavati i kako doći do novac za plaćanje svih ovih stvari. Kao i svaki drugi oblik rada, morate imati plan za svoje internet poslovanje. Postavite ostvarive kratkoročne, srednjoročne i dugoročne ciljeve, pripremite proračun i pridržavajte ih se što je više moguće. Provedite periodične provjere kako biste utvrdili odstupanja od plana i poduzeli potrebne korektivne radnje.



3. Program e-trgovine
Morate imati sposobnost prihvaćanja narudžbi, organiziranja plaćanja, po mogućnosti kreditnom karticom, i slanja proizvoda. Inače biste trebali učiniti kao što rade mnogi uspješni internet poduzetnici, odnosno uključiti se u dobre affiliate programe gdje ne morate brinuti o obradi narudžbi, naplati, pakiranju i slanju proizvoda jer bi se za to pobrinuli trgovci tj. vlasnici affiliate programa.

4. Dobro napisana prodajna kopija
Sadržaj vaše web stranice trebao bi imati privlačne i snažne prodajne materijale koji će uvjeriti vaše potencijalne klijente da kupuju od vas, a da istovremeno zadrže i zadrže postojeće kupce. Pisanje teksta zahtijeva određenu vještinu. Ako to ne možete učiniti sami, morat ćete unajmiti profesionalne copywritere koji će to učiniti umjesto vas uz naknadu.

5. Strpljenje i ustrajnost
Izgradnja uspješnog poslovanja na Internetu zahtijeva ne samo puno truda i vremena, već zahtijeva i određeni financijski doprinos s vaše strane, posebno za stjecanje potrebnog znanja i oglašavanje vašeg poslovanja. Nemojte biti zarobljeni “čudom preko noći” i “postanite-instant-milijunaš” i pričama.



Doći ćete u iskušenje s bezbrojnim naizgled vrlo atraktivnim ponudama i obećanjima s weba koja će vam pomoći poboljšati poslovanje. Mnogi od njih doveli bi vas do razočarenja i frustracije. Trebali biste ustrajati i ponovno uložiti svoju ranu dobit natrag u posao.

6. Dobijte svoj popis što je prije moguće
U internetskom marketingu uvijek zapamtite tri vrlo važne riječi. Oni su… POPIS, POPIS i POPIS. Također, ne zaboravite popularnu internetsku izreku, “Zlato je na vašem POPISU!” To znači da bi veliki dio vašeg vremena, truda i koncentracije trebao biti usmjeren na pronalaženje prave strategije za privlačenje prometa na vaše web mjesto. Oglašavanje je stoga od iznimne važnosti.

7. Budite disciplinirani
Iako je ovo kućni posao sa svom slobodom ovoga svijeta, pametno je imati neki oblik discipline. Nakon što odlučite sjesti ispred računala kako biste počeli raditi na mreži, morate ostati usredotočeni i ne dopustiti da vam bilo kakva smetnja utječe na koncentraciju. Tretirajte to kao svoj posao, a ne kao hobi. Bilo bi lijepo pridržavati se rasporeda koji je također poznat ostalim članovima vaše obitelji kako bi znali kada vas ostaviti na miru. Međutim, nemojte se zanositi i provoditi previše vremena ispred svog računala jer vaši najmiliji, uključujući i kućne ljubimce, također zaslužuju vašu pažnju i vrijeme.

8. Klonite se iskušenja neželjene pošte.
Ni u kojem slučaju ne pokušavajte slati neželjenu poštu, tj. neželjenu e-poštu neočekivanim primateljima. Jako me živcira kada nađem komade neželjene e-pošte kako začepljuju moj poštanski sandučić, što rezultira time da se e-poruke mojih prijatelja i poslovnih suradnika “izgube” usred te bezvrijedne pošte. Frustrirajući proces njihovog brisanja dovoljan je da me izbaci iz glave! Ako ste inzistirali na “spamanju”, vrlo vjerojatno bi vam ukinuli ime i registraciju. Stoga se ne isplati jer bi na kraju vaše poslovanje patilo.

9. Znajte kako postaviti svoj oglas
Postoje mnoga mjesta na koja možete postaviti oglas, kao što su news grupe, forumi, e-zinovi, web stranice od kojih neke morate platiti, a neke su potpuno besplatne. Moguće je objaviti svoj oglas na popisu za slanje e-pošte, news grupama i forumima za raspravu koristeći datoteku potpisa za promicanje vaših proizvoda.

Obnavljanje kompleta šminke

Obnavljanje kompleta šminke Najbolji trikovi za obnavljanje šminke. Nekoliko jednostavnih savjeta kako sve dovesti u red! Obnovite kofer za šminku.

Jeste li lovac ili farmer?

Želite da vaši klijenti, potencijalni kupci, distributeri, profesionalni kontakti, osoblje, distributeri, mediji i druge treće strane koje bi vas mogle